Üç erkeğin tecavüzüne uğradı! İstismarcılar "adli kontrolle" serbest kaldı! - Son Dakika
3. Sayfa

Üç erkeğin tecavüzüne uğradı! İstismarcılar "adli kontrolle" serbest kaldı!

Üç erkeğin tecavüzüne uğradı! İstismarcılar "adli kontrolle" serbest kaldı!

Antalya'da kuaför Z.K. üç erkeğin tecavüzüne uğradı. Önce sevgilisi sonra da sevgilisinin iki arkadaşı tarafından istismar edilen kadının şikayetine rağmen, üç erkek adli kontrolle serbest kaldı!

01.12.2021 11:14  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

29 Kasım akşamı Antalya'da bir restoranda yemek yiyip eğlenen Z.K. ile erkek arkadaşı Y.T., eve gitmek üzere otomobille yola çıktı.

HEM KENDİSİ HEM ARKADAŞLARI

Düzlerçamı'na gelen Y.T., aracı ormana doğru sürdü. Burada Z.K.'yı darbedip, zorla birlikte olan Y.T., daha sonra D.A. ve M.D. adlı arkadaşlarını çağırdı.

Belirtilen adrese gelen Y.T.'nin iki arkadaşı da Z.K.'ye cinsel saldırıda bulundu. Z.K.'yı ormanda bırakan Y.T. ile arkadaşları, otomobille bölgeden ayrıldı.

SERBEST BIRAKILDILAR

Polisi arayan Z.K., başından geçenleri anlatıp 3 şüpheliden şikayetçi oldu. Z.K.'nin yapılan kontrolünde sperm bulgularına rastlandı. Gözaltına alınan 3 şüpheli, ifadelerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Üç erkeğin tecavüzüne uğradı! İstismarcılar 'adli kontrolle' serbest kaldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Fatih Kaçaran: Eger haber dogruysa ve delil olmasina ragmen serbestlerse diyecek bisey yok.masallah hanımlara ne kadar onem veriliyor gebzede olsaydi herhalde 3 ude kandiradaydi kucuk israil buradi olmayan seyin cezasini yatiriyorlar ama tecavuzculer serbest tebrik edrm.insallah itiraz ederler 0 0 Yanıtla
  • Ferdi Candemir: Şaşırdıkmı hayır ülkede ne adalet var nede hukuk sen bunlara en ağır cezayı vermeniz gerekir bu sanıklar kaçak yollardan yurt dışına kalsalar nasıl bulunacak hak adalet istesek ne olcak kafalarına göre istediğini serbest bırakıp içeri atıyorlar yazık insanligimiza 0 0 Yanıtla
  • Necati Kaya: Adalet bir ulkenin temelidir. Adaletin olmadigi bir ulke boş bir teneke gibidir. 0 0 Yanıtla
  • Mehmet Mehmet: Onu serbest bırakan her kim ise birazcık kendi ailesini düşünûp.empati kursaydıya 0 0 Yanıtla
  • Mehmet Yavuz: yasayı değiştirmeye oy vermezseniz daha çok bu olaylar olacak 0 0 Yanıtla

Advertisement