Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri" Galası - Son Dakika
Kültür Sanat

Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri" Galası

BİLECİK(AA) - Bozüyük Belediyesi'nce bu yıl ilk defa düzenlenen "Uluslararası Metristepe Tiyatro Günleri" kapsamında bir alışveriş merkezinde gala düzenlendi Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, galada yaptığı konuşmada, kentin kültür merkezi ihtiyacının karşılandığını belirterek, bir şehirde tiyatroların var olabilmesi için şehirlerin kültür merkezlerinin sahnelerinin girdiği havanın, mekanların ve ambiyansların önemli olduğunu söyledi.

10.01.2016 09:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BİLECİK(AA) - Bozüyük Belediyesi'nce bu yıl ilk defa düzenlenen "Uluslararası Metristepe Tiyatro Günleri" kapsamında bir alışveriş merkezinde gala düzenlendi

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, galada yaptığı konuşmada, kentin kültür merkezi ihtiyacının karşılandığını belirterek, bir şehirde tiyatroların var olabilmesi için şehirlerin kültür merkezlerinin sahnelerinin girdiği havanın, mekanların ve ambiyansların önemli olduğunu söyledi.

Galaya katılan tiyatro sanatçıları Cengiz Küçükayvaz ve Paşhan Yılmazel da tiyatroların önemine değinerek, belediyeye teşekkür etti.

Törene, Kaymakam Köksal Şakalar, İlçe Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç ve daire müdürleri, il genel ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra bazı tiyatro sanatçıları katıldı.

24 Ocak'ta sona erecek tiyatro günlerinde, çocuk oyunları ile "Düş yakamdan", "Kara sohbet", "Ocak" ve "Kaçak ihtiyarlar" adlı oyunlar sergilenecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri' Galası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement