UniAct Studio'da Metin Zakoğlu ile Sıradışı Bir Atölye - Son Dakika
Güncel

UniAct Studio'da Metin Zakoğlu ile Sıradışı Bir Atölye

Başka hiçbir tiyatronun veya tiyatrocunun cesaret edemediği alternatif yolları sunması ile tanınan Tiyatrocu Metin Zakoğlu, Kasım ayında Uniact Studio'da.

02.10.2013 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serra Yılmaz-Gianluca Enria,Anthony Vincent Bova, Meltem Cumbul, Nursel Köse gibi alanında uzman oyuncu eğitmenlerle verilen workshoplar ve Celal Kadri Kınoğlu, Zeynep Eronat, Ergün Demir, Gökçer Genç, Zeynep Aydemir, Çiğdem Kiziroğlu, İrfan Atasoy gibi isimlerden oluşan kadrosuyla dikkat çeken Uniact Studio yine sıradışı bir atölye ile genç oyuncularla buluşuyor.

Başka hiçbir tiyatronun veya tiyatrocunun cesaret edemediği alternatif yolları sunması ile tanınan Tiyatrocu Metin Zakoğlu, Kasım ayında Uniact Studio'da.

Alışılmışın dışında yarattığı mekanlarla tiyatro izleme zevkini arttıran,Tiyatro'yu herkese ulaştırmayı başaran Metin Zakoğlu, Uniact Studio öğrencilerinin Tiyatro'ya bakışını değiştirecek ,"Meslekte farklılık ve farkındalık yaratma " konusuyla 3 hafta boyunca oyuncu adaylarıyla buluşacak.Seçmeleri başarıyla geçen oyuncu adayları Zakoğlu ile birebir egzersizler yaparak hem oyunculuğu temelden öğrenecek hem de sahne hakimiyetlerini geliştiriyor olacaklar.

Atölyemize katılma şansı elde edecek 18 şanslı oyuncu ve oyuncu adayı seçmeler için bizimle iletişime geçebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel UniAct Studio'da Metin Zakoğlu ile Sıradışı Bir Atölye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement