Ünlü Boksör, Cinayeti Canlı Canlı İzlemiş - Son Dakika
Spor

Ünlü Boksör, Cinayeti Canlı Canlı İzlemiş

Eşini, 10 kurşunla öldürüp intihar eden ABD'li rap şarkıcısı, cinayeti ve intiharı yakın arkadaşı boksör Floyd Mayweather'a görüntülü telefonundan izletmiş.

10.12.2014 11:20  Güncelleme: 23:32

Dünyanın en çok kazanan sporcusu Floyd Mayweather, yakın bir arkadaşının cinayet işleyip intihar etmesine tanık oldu. ABD'li rap şarkıcısı Earl Hayes, oyuncu ve dansçı karısı Stephanie Mosley'i, 10 kurşunla öldürüp intihar etti. İddiaya göre Hayes, kendisini aldattığını düşündüğü karısıyla tartışırken boksör arkadaşı Floyd Mayweather'ı görüntülü telefonundan aradı. Böylece kavgaya şahit olmasını sağladı. Tartışma sonu yaşanan cinayeti ve intiharı canlı canlı izleyen Mayweather, şok geçirdi.

İKNA ETMEYE ÇALIŞTI AMA BAŞARAMADI

ABD'de yayın yapan TMZ'nin haberine göre rapçi Earl Hayes, Pazartesi sabahı bilgisayar üzerinden görüntülü konuşma programı olan Facetime üzerinden Mayweather ile görüşürken eşi Stephanie Moseley'nin kendisini aldattığını ve onu öldüreceğini söyledi. Mayweather, arkadaşını konuşarak ikna etmeye çalıştı ama başaramadı.

DANSÇI KARISINI ÖLDÜRDÜ SONRA İNTİHAR ETTİ

Hayes, dansçı, oyuncu ve model olan Moseley'i öldürdükten sonra intihar etti. TMZ'nin haberini dayandırdığı kaynaklar Mayweather'ın cinayet ve intiharı görüp görmediği konusunda bilgi vermese de, iki olay sırasında da Facetime programının açık olduğunu ve en azından her şeyin duyulduğunu, Mayweather'ın tanık olduklarından dolayı şok yaşadığını ifade ettiler.



Ünlü Boksör, Cinayeti Canlı Canlı İzlemiş
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ünlü Boksör, Cinayeti Canlı Canlı İzlemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • zafer: Hani biz deriz ya gavur bunlar diye demekki onlarında bir ar namus kavramı varmış gerçi namussuzluk sadece cinsellikle olmuyorda. 24 2 Yanıtla
  • Cidimisiniz: Zafer gavur senin baban gormemis in oglu 0 4 Yanıtla

Advertisement