Ünlü İsimler "Benim Adım Malala Özel Gösteriminde Buluştu - Son Dakika
Kültür Sanat

Ünlü İsimler "Benim Adım Malala Özel Gösteriminde Buluştu

"Benim Adım Malala" belgeselinin özel gösterimi 1 Mart Çarşamba akşamı Nişantaşı City's'de ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

08.03.2016 11:05

Malala Yousafzai'nin kız çocuklarının eğitim hakkı için hayatı pahasına verdiği büyük ve etkileyici mücadeleyi konu alan ve "Kızlara Ses Ver" kampanyasına ilham kaynağı olan Benim Adım Malala belgeselinin 1 Mart Çarşamba akşamı Nişantaşı City's'de yapılan özel gösterimine Arzu Kaprol, Başak Sayan, Ece Temelkuran, Buket Uzuner, Uğur Kurul, Nil Keser, Akasya Aslıtürkmen, Bennu Gerede, Demet Özdemir ve Oben Budak gibi ünlü isimler de katıldı.

National Geographic Channel, UNICEF Türkiye Milli Komitesi işbirliğiyle Türkiye'de kız ve erkek çocuklarına eşit fırsatlar sağlanması adına davranış değişikliği ve toplumsal farkındalık yaratmak için fon oluşturmayı amaçlayan "Kızlara Ses Ver" kampanyasına, Buğra Gülsoy, Ece Temelkuran, Harun Tekin, Sedef Avcı, Şebnem Bozoklu ve Barış Falay gibi ünlü isimler de destek verdi. Kızlara Ses Ver kampanyasına ilham veren Benim Adım Malala belgeselinin öyküsünden oldukça etkilenen izleyenler, #kızlarasesver hashtag'i ile sosyal medyada paylaşım yaparak ve 3005'e "SES VER" yazıp göndererek herkesi kızlara ses vermeye çağırdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Ünlü İsimler 'Benim Adım Malala Özel Gösteriminde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement