Ünlülerin Katıldığı Tekne Yarışındaki Kaza Ucuz Atlatıldı - Son Dakika
Güncel

Ünlülerin Katıldığı Tekne Yarışındaki Kaza Ucuz Atlatıldı

Ünlülerin Katıldığı Tekne Yarışındaki Kaza Ucuz Atlatıldı

Bodrum Marina Yacht Club tarafından bu yıl 7'nci kez düzenlenen 'Famous Cup' yelken yarışları 2'nci günde kıyasıya devam etti.

24.06.2012 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Marina Yacht Club tarafından bu yıl 7'nci kez düzenlenen 'Famous Cup' yelken yarışları 2'nci günde kıyasıya devam etti. Bodrum Kalesi açıklarından start alan ünlüler, 17 millik rotada büyük mücadele verdi. Yarışın start hattında, içinde ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın da bulunduğu 'Flyibng Box' ile 'Bodrumk' adlı teknelerin yelken direkleri birbirine çarptı. Kazada yaralanan olmadı.

Bodrum Marina Yacht Club tarafından, Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK), Milta Bodrum Marina, Red ve HTC'nin katkılarıyla bu yıl 7'nci kez düzenlenen 'Famous Cup' yelken yarışlarının ikinci günü de Bodrum Kalesi açıklarından start aldı. 25 ünlünün katıldığı yarışların 2'nci gününde birbirinden güzel görüntüler oluştu. Esra- Kaya Akkaya, Yeliz Öney, Elif Ece Uzun, Sarp Akkaya, Güven Murat Akpınar, Ercan Mehmet Erdem, Berk Üzerek, Berkan Sal, Pascal Nouma, Zeynep Beşerler, Bade İşçil, Fırat Çelik, Engin Altan Düzyatan, Özge Özprinçci, Nejat İşler, Didem Erol, Serenay Sarıkaya, Uluç Bayraktar, Ayten Soykök, Rıza Kocaoğlu, Beril Kayar, Erkan Can, Zafer Algöz, Mehmet Aslantuğ ve Ozan Çevik de yarışan teknelerde yerlerini aldı.

Engin Altan Düzyatan ve sevgilisi Özge Özpirinçci, İzmir Yelken Akademisi'nin teknesinde yarıştı. Sevgililer, yan yana oturarak startın başlamasını bekledi. Oyuncu Bade İşçil de iddialı olduklarını söyledi. Manken Didem Erol, "Yarış çok güzel gidiyor. 1'inci baştan belli. Bugün rüzgarımız çok iyi olacak" dedi.

Oyuncu Sarp Akkaya'nın sırtındaki dövme dikkat çekti. Akkaya'nın, kanatlı insan figürü dövmesi sırtının büyük bölümünü kaplarken, görenler beğendiklerini söyledi.

Bu arada, yelkenliler start bayrağının açılmasıyla birlikte şamandırayı ilk sırada geçmeye çalıştı. Start hattına birlikte girmeye çalışan ve içinde oyuncu Serenay Sarıkaya'nın da bulunduğu 'Flyibng Box' ile 'Bodrum' adlı teknelerin yelken direkleri birbirine çarptı. Kazada yaralanan olmadı. Tekneler 17 millik yarışı tamamladı. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ünlülerin Katıldığı Tekne Yarışındaki Kaza Ucuz Atlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement