Uraloğlu Londra'da İşbirliği Görüşmesi Yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Dünya

Uraloğlu Londra'da İşbirliği Görüşmesi Yaptı

Uraloğlu Londra\'da İşbirliği Görüşmesi Yaptı
25.11.2025 21:49

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, İngiliz mevkidaşı ile ulaştırma ve işbirliği üzerine görüştü.

ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) 34'üncü Dönem Genel Kurul Toplantısı dolayısıyla bulunduğu İngiltere'nin başkenti Londra'da, İngiltere Ulaştırma Bakanı Heidi Alexander ile görüştü.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İngiltere Ulaştırma Bakanı Sayın Heidi Alexander Hanımefendi'yi ziyaret ettik. Ulaştırma alanındaki güncel gelişmeler, sürdürülebilir projeler ve karşılıklı iş birliğimizi güçlendirecek adımlar üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Türkiye olarak güçlü ulaşım altyapımız ve stratejik vizyonumuzla küresel ölçekte ortaklıklara değer katmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Uraloğlu Londra'da İşbirliği Görüşmesi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement