Urban Coffee ile Kışlar Sıcak - Son Dakika
Güncel

Urban Coffee ile Kışlar Sıcak

Urban Coffee ile Kışlar Sıcak

Urban Coffee, dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerini kişiye özel seçeneklerle kahve keyfini soğuk kış günlerinde evinize taşıyor.

14.12.2012 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köklü bir kahve geçmişine ve kültürüne sahip olan Türkiye'de kahve tüketimi her geçen gün artıyor. Okulda, evde, iş yerinde, kafelerde artık her yerde kahve günlük hayatın en vazgeçilmez tutkusu haline gelmiş durumda. Kahve tutkusu kişiden kişiye, kültürden kültüre, ülkeden ülkeye değişkenlik göstermektedir. Zevkler farklı olsa da herkese hitap eden bir kahve çeşidi mutlaka bulunuyor. Türk Kahvesi, Cappuccino, Espresso, Latte veya sade. Hangi çeşidi olursa olsun kahvenin kokusu bile herkesi etkilemeye yetiyor.

Urban Coffee ile kahve tutkusu artık ulaşabildiklerinizle sınırlı kalmıyor. Dünyanın ünlü ve özel kahveleri, en taze halleriyle www.urbancoffee.com.tr adresi üzerinden kahve severlerle buluşuyor. Siteye üye olan kullanıcılar dünya haritasından seçtikleri bölgeye ait kahvelerin önce çekirdeklerini seçiyor sonra da kavrulma sürelerini belirliyor. Siparişi verilen kahveler gönderim günü kavrulup istenilen kalınlıkta öğütüldükten sonra müşteriye teslim ediliyor.

Dünyanın ünlü ve özel kahvelerini en taze haliyle bir tıkla size ulaştıran Urban Coffee, aynı zamanda üyelik sistemiyle de hizmet veriyor. Üyelerin her ay seçecekleri bir günde tercih ettikleri kahve adreslerine teslim ediliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Urban Coffee ile Kışlar Sıcak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement