Uşak'ta "İyi Kooperatifçilik Uygulamaları Projesi" Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta "İyi Kooperatifçilik Uygulamaları Projesi" Sona Erdi

Uşak\'ta "İyi Kooperatifçilik Uygulamaları Projesi" Sona Erdi

Uşak İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen “Uşak’ta İyi Kooperatifçilik Uygulamaları” projesinin kapanış programı gerçekleşti.

05.02.2014 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen "Uşak'ta İyi Kooperatifçilik Uygulamaları" projesinin kapanış programı gerçekleşti.

Tarımsal amaçlı kooperatiflerin kurumsal ve teknik kapasitelerinin arttırılması, sürdürülebilir kırsal ve toplumsal kalkınmanın sağlanması amacı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Uşak Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği tarafından hazırlanan "Uşak'ta İyi Kooperatifçilik Uygulamaları" adlı proje düzenlenen kokteyl ile sona erdi.

Projenin tamamlanması nedeniyle Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Vali Mehmet Ufuk Erden, Hayvancılık Kooperatifleri Merkez Birliği (HAYKOOP) Genel Başkanı Ahmet Ertürk, İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Tamamlanan projenin Uşaklı üreticilere önemli katkı sağlayacağına inandığını belirten Vali Mehmet Ufuk Erden, "Güçlerin ve bilgilerin birleştirilmesiyle tarım ve hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimizin üretimlerinin artmasına ve pazarlamanın daha güçlü hale gelmesine önemli katkı sağlayacaktır. Kooperatifler bu güç ve bilgi birlikteliğine zemin hazırlamaktadırlar. Bu proje kooperatiflerimizin kurumsal ve teknik kapasitelerinin arttırılması, kırsal ve toplumsal kalkınmanın sağlanması açısından önemli bir projedir. Projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Toplantı proje ile yapılan çalışmaların anlatıldığı sunumun ve konuşmaların ardından sona erdi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak'ta 'İyi Kooperatifçilik Uygulamaları Projesi' Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement