Usiad Eğitimlere Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Usiad Eğitimlere Devam Ediyor

Usiad Eğitimlere Devam Ediyor

Uşak Sanayici ve İş Adamları Derneği (USİAD) ve Gediz Üniversitesi işbirliği ile "İşte İkna-kna Psikolojisi" eğitimi yapıldı.

28.04.2014 18:32

Uşak Sanayici ve İş Adamları Derneği (USİAD) ve Gediz Üniversitesi işbirliği ile "İşte İkna-kna Psikolojisi" eğitimi yapıldı.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan Başkan Hasan Yıldırım, "Bu eğitimde amacımız 'Uşak İş Dünyasının' ihtiyaç duyduğu insan kaynağının eğitilmesi ve bu suretle sosyoekonomik kalkınmanın sağlanmasını hedefledik. Geçmiş dönemlerde gözden kaçan veya önemsenmeyen birçok konu artık firmalarımız için önem arz eder duruma gelmiştir. Firmaların bir yandan kalifikasyonu yüksek insanlar tarafından yönetilmesi diğer yandan uzmanlaşmış ve eğitimli insanlar çalıştırması ekonomik hayattaki başarı şansını yükseltmektedir "dedi.

Eğitime konuşmacı olarak katılan Eğitimci Erdem Karagöz ise " Türklerin ikna algısı, temel öğretim sistemi ve bilinçaltı nasıl çalışır kavramları ve ikna bağlantısını anlatmaktadır. Başkasını ikna etmenin kuralı önce kendini ikna etmektir. Kendinizi ikna ettiğinizde heyecan transferi gerçekleşir. İkna için Türklere özel stratejiler. İkna teknikleri, ikna iletişiminde koçluk becerileri eğitimimizde yer almaktadır. Eğitimin en önemli farkındalığı ikna odalarındaki sıra dışı uygulamalardır. İkna oyunları ve beyin fırtınası seansları ile Türk işi ikna üzerinde yeteneklerinizi çok daha fazla geliştireceksiniz" diye konuştu. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Usiad Eğitimlere Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement