Valencia Maçında Kırmızı Kart Gören Juventus'un Yıldız Oyuncusu Cristiano Ronaldo, 1 Maç Ceza Aldı - Son Dakika
Spor

Valencia Maçında Kırmızı Kart Gören Juventus'un Yıldız Oyuncusu Cristiano Ronaldo, 1 Maç Ceza Aldı

Valencia maçında kırmızı kart görerek oyundan atılan Juventus'un yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo bir maç ceza aldı. Böylelikle Portekizli oyuncu, Manchester United deplasmanında oynayabilecek.

27.09.2018 15:53  Güncelleme: 15:54

UEFA, Valencia deplasmanında kırmızı kart gören Cristiano Ronaldo'ya 1 maç ceza verdi. Böylece Ronaldo, 23 Ekim'deki Manchester United- Juventus maçında oynayabilecek.

Ronaldo, Valencia'da Jeison Murillo'nun saçından çektiği gerekçesi ile kırmızı kartla oyundan atılmıştı ve Portekizli yıldızın iki maç ceza alması bekleniyordu.

Valencia Maçında Kırmızı Kart Gören Juventus\'un Yıldız Oyuncusu Cristiano Ronaldo, 1 Maç Ceza Aldı

Son Dakika Spor Valencia Maçında Kırmızı Kart Gören Juventus'un Yıldız Oyuncusu Cristiano Ronaldo, 1 Maç Ceza Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ronaldo: sağolun manu deplasmanında show yapıcam izleyin beni 5 7 Yanıtla
  • G.Antepli: Ronaldo,yu bize versinler,Juventusun ömür boyu fıstık ihtiyacını karşılayalım) 9 0 Yanıtla
  • sağ salim: ulan efsanenın zaten avrupada 1 2 senelık omru var cezaları verıp de ekrandan uzaklastırmayın,bakın türkiyeye canere emreye volkana vs 8 10 mac ceza vermesı gerekırken 1 mac verıyor ronaldo da bızımkılerın yaptıgının %1 ini yaptı dıye 2 mac ceza ne demek,ornek alın bıraz bizi,taraftara söven hakeme küfreden rakibin bogazını sıkan rakibi sakatlayana bi mac ceza alır burada sizin ronaldoya 1 mac ceza bıle fazla da neyse burdakı hakemlere kıyasla 2 2 Yanıtla
  • mıstık: donaldo yanlış takımdasın q7 nin yanında bjk olmalıydın 1 1 Yanıtla

Advertisement