Vali Balkanlıoğlu Projeye Sıcak Baktı - Son Dakika
Güncel

Vali Balkanlıoğlu Projeye Sıcak Baktı

"Ötügen'den Sakarya'ya Üç Kıta Tek Kültür Proje" ekibi projeyi bilgilendirmek amacıyla Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti.

28.08.2017 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Kırımlı Türkler Derneği, Sakarya Abhaz Derneği ve Yerel Kültür Derneği öncülüğünde, Sakarya'da yer alan birçok kurum ve sivil toplum kuruluşunun desteklediği, Adabaşar Turizm sponsorluğunda hazırlanmakta olan "Ötügen'den Sakarya'ya Üç Kıta Tek Kültür" isimli projenin resmi çalışmaları kapsamında önceki günde Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu'na bir ziyaret gerçekleştirildi. Proje sponsoru Adabaşar Turizm Genel Müdürü Serhat Ertuğrul Başar, Acente Müdürü Volkan Başar, Türk Dünyasının Dombra Sanatçısı Sedat Solakoğlu, Kırım Dünyasından Gazeteci Nedim Ergün Kırımlı ve Gazeteci Levent Candan ile Proje yazım ekibi sorumlusu Mustafa Kılınç ve proje ekibinde yer alan Yıldırım Burak Beyenal tarafından gerçekleşen ziyarette proje hakkında Vali Balkanlıoğlu'na bilgi verilerek, istişarede bulunuldu.

Kabullerinden dolayı Vali Balkanlıoğlu'na teşekkür eden Proje Genel Koordinatörü Serhat Ertuğrul Başar; projenin bir özetini Vali Balkanlıoğlu'na sunarak, Türk Dünyasının önemli isimlerini bir araya getirmeyi amaçladıklarını ve Sakarya'nın Türkiye'nin Kültür Başkenti olmasını hedeflediklerini belirtti. Böylesi önemli ve anlamlı bir projenin hem Türk Dünyası hem de farklı kültürlerin çok uzun süredir bir arada yaşadığı Sakarya'mız için çok yararlı olacağına inandığını belirten Vali Balkanlıoğlu ise, tüm proje komitesine çalışmalarında başarılar diledi. Vali Balkanlıoğlu; projenin valilik adına ne gerekiyorsa katkıda bulunulacağını ve gerekli tüm desteklerin verileceğini, en kısa zamanda detaylı bir toplantının yapılacağını iletti. Türk Dünyasının Dombra Sanatçısı Sedat Solakoğlu ise ziyarette Vali Balkanlıoğlu'na başta Dombra'yı seslendirerek, yöresel namelerden oluşan mini bir konser verdi .Proje ekibi Türkisan'dan özel olarak gelen hediyelerini de sundu

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Balkanlıoğlu Projeye Sıcak Baktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement