Vali Demirtaş, Kahta İlçesinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Demirtaş, Kahta İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Demirtaş, Kahta İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş bir dizi inceleme ve Doğalgaz açılışına katılmak üzere Kahta ilçesine gitti.

09.09.2012 17:35

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş bir dizi inceleme ve Doğalgaz açılışına katılmak üzere Kahta ilçesine gitti.

Vali Mahmut Demirtaş beraberinde Kahta Kaymakamı Metin Esen ve Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı ile yatırım programına alınarak ilçede yapımı devam eden kamu yatırımlarını ve kamu binalarında incelemelerde bulundu.

İlk olarak Kahta Sağlık Meslek Lisesinde incelemelerde bulunan Vali Mahmut Demirtaş, daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Çobanlı İlköğretim Okulu, Toplum Sağlığı Merkezi, Anadolu Öğretmen Lisesi ve Adıyaman Üniversitesine bağlı Kahta Meslek Yüksek Okulunda devam eden yol yapım çalışmalarını inceleyerek, burada çalışan işçilerle sohbet etti. İncelemelerden sonra Kahta Kaymakamlığına geçen Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Kahta Kaymakamı Metin Esen'den ilçede devam eden yatırımlar ve ilçenin sorunları ile ilgili bir brifing aldı. Vali Demirtaş, "Kahta ilçemiz ile diğer ilçelerimizin sorunlarının çözülmesi noktasında mesai mefhumu gözetmeksizin valilik olarak yoğun gayret sarf edeceğiz" dedi.

Vali Demirtaş, ilçedeki incelemelerden sonra Kocahisar köyüne geçerek Eski Kahta Kalesinde koruma amaçlı yapılan restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Demirtaş, Kahta İlçesinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement