Vali Erden'e Aa 2013 Yıllığı Takdim Edildi - Son Dakika
Yerel

Vali Erden'e Aa 2013 Yıllığı Takdim Edildi

Uşak Valisi Erden: "Anadolu Ajansı yurt içinde ve yurt dışında gösterdiği ilkeli, güvenilir habercilik başarısı ile göğsümüzü kabartıyor"

04.02.2014 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Anadolu Ajansı'nın (AA) dünyanın en büyük beş haber ajansı olma yolunda gerçekleştirdiği atılımları yakından takip ettiğini belirterek, "AA yurt içinde ve dışında gösterdiği ilkeli, güvenilir habercilik başarısı ile göğsümüzü kabartıyor" dedi.

AA Uşak Büro Sorumlusu Soner Kılınç, Vali Erden'i ziyaret ederek AA muhabirlerinin 2013 yılı içerisinde Türkiye ve dünyadaki önemli gelişmelere ilişkin yaptığı haber ve çektiği fotoğrafların yer aldığı "Anadolu Ajansı 2013 Yıllığı"nın Türkçe basımını, AA 2014 takvimi ile AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Öztürk'ün mektubunu takdim etti.

AA'nın çalışmaları hakkında Vali Erden'e bilgi veren Kılınç, 2013 yıllığının Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere üç dilde hazırlaNdığını, yıllıklarda yüksek çözünürlüklü 300'e yakın fotoğraf bulunduğun dile getirdi.

Yıllığı inceleyen Erden ise AA'nın son yıllarda çok önemli atılım gerçekleştirdiğini belirterek AA'nın çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi.

AA'nın dünyanın en büyük beş haber ajansı olma yolunda ilerlediğini ifade eden Erden, "AA yurt içinde ve dışında çok önemli başarılara imza atıyor. İlkeli, güvenilir, tarafsız, habercilik anlayışı ve başarısı hepimizin göğsünü kabartıyor. Dünyanın pek çok ülkesindeki kriz bölgelerindeki en sıcak gelişmeleri bize ulaştıran AA çalışanlarını yürekten kutluyorum. 2013 yıllığı çok özel bir çalışma olmuş. Başta AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Öztürk olmak üzere tüm AA çalışanlarını yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Erden'e Aa 2013 Yıllığı Takdim Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement