Vali Kılıçlar, GATA'da Tedavi Gören Yaralıları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Kılıçlar, GATA'da Tedavi Gören Yaralıları Ziyaret Etti

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, terörle mücadele operasyonlarında yaralanan ve tedavileri devam eden gazi asker ve polisler ile vatandaşları Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesinde ziyaret etti.

03.05.2016 17:37

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, terörle mücadele operasyonlarında yaralanan ve tedavileri devam eden gazi asker ve polisler ile vatandaşları Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesinde ziyaret etti.

Gülhane Askeri Tıp Akademisi Komutanı Korgeneral Ömer Paç tarafından karşılanan Vali Mehmet Kılıçlar; 4. Kolordu ve Ankara Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Gürak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selim Çelenk, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Barış Yavuz ile birlikte yaralı askerleri tek tek ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Hastanede tedavileri devam eden bazı asker ve vatandaşların yakınları ile de görüşen Vali Kılıçlar, geçmiş olsun dileklerini iletti. Yaralı askerlerimizin en kısa zamanda iyileşerek ailelerine kavuşmaları temennisinde bulunan Vali Kılıçlar, "Yaralılarımızın en kısa zamanda tedavi edilerek taburcu edilmesi ve ailelerine kavuşturulması için hastanedeki doktorlarımız ve yardımcı sağlık görevlilerimiz tüm imkanları seferber ederek çalışıyorlar. Sağlık görevlilerimize de yaralılarımızın tedavisinde gösterdikleri özenden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler de bir an önce evlatlarınıza kavuşmanız için dua ediyoruz. Devletimiz ve milletimiz her zaman sizin ve evlatlarınızın yanında olacaktır. Gösterdiğiniz sabır ve metanetten dolayı teşekkür ederim" dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden askerlerimiz ve yakınları, bu ziyaretin kendilerine moral verdiğini söyleyerek Vali Kılıçlar'a teşekkür ettiler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kılıçlar, GATA'da Tedavi Gören Yaralıları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement