Vali Yılmaz Çalışmaları Değerlendirdi - Son Dakika
Ekonomi

Vali Yılmaz Çalışmaları Değerlendirdi

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, son bir yıllık çalışma süresini değerlendirdi.

18.09.2018 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, son bir yıllık çalışma süresini değerlendirdi.

Yılmaz, Uygulama Oteli'nde düzenlenen değerlendirme toplantısında, eğitim, sağlık, tarım, turizm, çevre ve şehircilik, aile ve sosyal politikalar, spor ve güvenlik alanlarında son bir yılda yapılan ve yapılması planlanan çalışma ve yatırımlar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Yıl içerisinde yapılan çalışmaları sunum eşliğinde değerlendiren Yılmaz, toplantı öncesi yaptığı konuşmada, ildeki tüm çalışmaların en iyi şekilde gerçekleştirilmesi gayretiyle 7 gün 24 saat çalıştıklarını söyledi.

Çalışmalarda kurum amirlerinin sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ettiğini ifade eden Yılmaz, "Bu süreçte gerek köy ve mahallelerimize yaptığımız ziyaretlerde gerek vatandaşlarımızla bire bir sohbetlerimizde yapılan çalışmaların bize pozitif dönüşlerinin olduğunu söyleyebilirim." diye konuştu.

Yılmaz, daha sonra proje ve faaliyetlerdeki son durumları basın mensuplarına anlattı. Ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Uygulama Oteli'nde düzenlenen değerlendirme toplantısına Vali Yılmaz'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, kurum amirleri ve basın mensupları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Vali Yılmaz Çalışmaları Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement