Vali Yüksel: ATO Kanaat Önderi Meslek Kuruluşu - Son Dakika
Güncel

Vali Yüksel: ATO Kanaat Önderi Meslek Kuruluşu

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Ankara Ticaret Odası'nın yürüttüğü faaliyetlerle tam bir kanaat önderi meslek kuruluşu olduğunu belirtti.

09.05.2014 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Ankara Ticaret Odası'nın yürüttüğü faaliyetlerle tam bir kanaat önderi meslek kuruluşu olduğunu belirtti.

Vali Yüksel, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci'yi ziyaret etti. Ankara Ticaret Odası'na gelişinde ATO Başkanı Salih Bezci tarafından karşılanan Vali Yüksel'e, burada oda faaliyetleri hakkında bilgi sunuldu. Salih Bezci ve Yönetim Kurulu Üyelerine görevlerinde başarılar dileyen Vali Yüksel, "Ankara Ticaret Odası, Başkent Ankara'da ticari hayatı destekleyen, dünyadaki tüm gelişmeleri takip eden, üyelerinin mesleğine uygun olarak bilimsel ve teknolojik gelişmelerine ortam hazırlayan, büyük bir üye yapılanması ile her geçen gün büyüyüp gelişen Ankara'mızın gurur kaynağı bir meslekî kuruluştur." dedi.

Ankara Ticaret Odası'nın yürüttüğü faaliyetlerle tam bir kanaat önderi meslek kuruluşu olduğunu ifade eden Yüksel, "ATO üyelerinin birbirleriyle ve halkla olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hâkim kılmak suretiyle ülke ve Ankara sorunlarına karşı üst düzey duyarlı yaklaşımları sosyal sorumluluk adına önemli bir örnek teşkil etmektedir" dedi.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci de "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Ankara için yaptığımız çalışmaları aynı heyecanla sürdüreceğiz. Ankara ilinde Oda olarak Sayın Valimiz Alâaddin Yüksel'in tecrübesini, varlığını ve desteğini her daim yanımızda hissediyoruz. Ankara Ticaret Odasına verdiği değerden ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı kendisine müteşekkiriz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Vali Yüksel: ATO Kanaat Önderi Meslek Kuruluşu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement