Vatandaş Belediye Hizmetlerinden Memnun - Son Dakika
Güncel

Vatandaş Belediye Hizmetlerinden Memnun

Bulanık ilçesine bağlı Rüstemgedik ve Erentepe belde belediyelerinin çalışmaları vatandaşlar tarafınında taktirle karşılanıyor.

05.01.2018 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bulanık ilçesine bağlı Rüstemgedik ve Erentepe belde belediyelerinin çalışmaları vatandaşlar tarafınında taktirle karşılanıyor.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Rüstemgedik ve Erentepe belediyeleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Rüstemgedik Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Timur Yüce, yaptığı açıklamada, Kaymakam Hacı Arslan Uzan'ın Başkan vekili olarak göreve başlamasıyla belde de yeni yol, kaldırım, aydınlatma ve 13 bin metrekare kilitli parke taşı döşendiğini belirtti.

Beldede altyapıda konusunda çok ciddi çalışmaların olduğunu ifade eden Yüce, "Cadde ve sokakları tamamen aydınlatıldı. 2 bin 120 metre kare alanda çocuk parkları yaptık. 120 ihtiyaç sahibi aileye yardım yaptık. Başkan vekilimiz vatandaşların önerilerini de dikkate alarak yatırımları gerçekleştiriyor." dedi.

Erentepe Belediye Fen İşleri Müdürü Edip Özdemir de beldenin en önemli sorunlarından biri olan altyapı çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Rüstemgedik belde sakinlerinden Nevzat Demir ise belediye kaynaklarının etkin kullanıldığını dile getirerek, "Kaynakların halka hizmet olarak yansıtılması için yürütülen çalışmalardan memnunuz. Başkan vekilimiz göreve başlamasıyla beldemizde ciddi anlamda altyapı sorununu çözüldü. Yıllardır beklediğimiz hizmetleri yavaş yavaş almaya başladık." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vatandaş Belediye Hizmetlerinden Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement