Ve Erkek Kadını Anladı! - Son Dakika
Magazin

Ve Erkek Kadını Anladı!

Ve Erkek Kadını Anladı!

Ünlü erkekler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, kadınları daha içten hissetmek ve anlamak adına yola çıktı; kadınların günlük hayatta 'normal' olarak....

04.03.2013 06:03

ENİS ARIKAN

Babamı kaybettiğimiz için, annem ve ablam ile büyüdüm. Dolayısıyla onlardan; sevgiyi, dostluğu, arkadaşlığı öğrendim. Bu yaşımda iyi ne özelliğim varsa; annem ve ablamdan öğrendim dersem yalan olmaz.

Kadınların bu kadar naif olması, beni her zaman inanılmaz şaşırtmıştır.

Çekim için takma kirpik taktıktan sonra göremedim! Ne meşakkatli, ne zor işmiş meğer. Zaten takma kirpiğin takılması bir hayli sürüyor; bir de o gözünüzün üzerine verdiği ağırlık ve baskı, insanı iyice daraltıyor. Bir de kadınlar, bu kirpikleri geceli gündüzlü tüm gün kullanıyor, değil mi? Göz kapağımı aşağıya doğru ittiği için yüzde 40 görme kaybı yaşadım.

SARP LEVENDOĞLU

"Hayatıma giren şu kadınlardan, şunları şunları öğrendim" demek istemiyorum ama kadınlardan birçok şey öğrendiğim doğrudur. En yakın arkadaşım sevgilim olduğu için; ondan sakin olabilmeyi, işime en doğru şekilde hazırlanabilmeyi, bir kadını sevebilmeyi ve daha birçok şeyi öğrendim. Hala da öğrenmeye devam ediyorum.

Çekim için taktığım hamile göbeğinin replikası bile bende kaşıntı yaratıp sıkıntı verdi. Allah, hamilelik döneminde olan ve hamile kalan kadınlara kolaylık versin! Sahte hamile göbeği takarak; hamilelik sıkıntılarının 's'sini bile anlamaya yaklaşamadan daraldım.

ALİCAN YÜCESOY

Kadın bana zarafeti çağrıştırır. Kadın, estetik açıdan müthiş görünen bir canlıdır!

Kadınları bir nebze anlamak için sutyen taktım ve açıkçası çok rahatsız etti. Özellikle de sırt bölümünde ve elin uzanamayacağı noktalarda sıkıntı yarattı. Düşünsenize; içinizde bir şey var ve siz ona müdahale edip hareket edemiyorsunuz. Kadınlar her dakika bunu mu hissediyor yoksa iş alışkanlığa mı dönüyor? Allah kolaylık versin...

Ama bence kadınlar, zorlukları kendileri yaratıyor. Ağda mesela... Halen ağda yapılıyor mu, bilmiyorum. Sutyen ve topuklu ayakkabı da keza öyle.

Dünya üzerinde sutyenin hiç olmadığını düşünsenize! Erkeklerin "Sutyen takın" diye bir talebi yok bence. Oje de öyle! Büyük bir zorluk gibi geliyor. Bir insan neden katlanır ki buna? Sürüyorsun, sonra da dakikalarca kurumasını bekliyorsun!

KENAN ECE

Her şeyden önce kadın; 'motivasyon' demek benim için. "Bu yaşıma kadar yaptığım her şeyi kadınlar için yaptım" diyebilirim aslında. Kadına kendini beğendirmek ve kadından takdir görmek; bir erkeği daha güçlü kılıyor.

Çekim için korse giyince fark ettim ki, nefes almakta çok zorlanıyor insan. Fena bir şeymiş! Bunu düzenli olarak kullanırsanız, nefes alıp vermeyi de düzene sokmanız gerekir. Ben normal şartlarda da öyle dara gelmekten hoşlanmam. Bu çekimde bu kadar daralmak, bana yetti de arttı bile!

#Sayfa#

MURAT BAŞOĞLU

Kadının yönetici olduğunu kabul ediyorum. Kadının yaradılışında yöneticilik var! Cem Yılmaz'ın dediği gibi; "Biz manuel'iz, onlar dijital."

Kadınların yaşadıkları zorlukları anlamak için, takma tırnak takıp kırmızı oje sürdüm. Bu eziyete katlanmak için deli olmalı insan! Ne fincan tutabildim, ne yeleğimin düğmesini açabildim, ne de telefon kullanabildim. Buna rağmen kadınlar, bu koca tırnaklar ile hayatlarına normal bir şekilde devam edebiliyor. Olacak iş değil!

ENGİN HEPİLERİ

Hayatın her alanında, kadın ve erkek arasındaki eşitliği korumaya çalışan bir adamım. Ama o eşitliği her ne kadar korumaya çalışsam da; bir yandan kadının üstünlüğü her zaman ağır basmıştır. Kadının üretkenliği, doğurganlığı ve hayatın içindeki o ince duruşu, beni her zaman çok etkilemiştir.

Sette de, evde de sürekli kadınların makyaj ya da saç yapmalarını bekliyorum. Benim saçım sarılırken, tam da bunu düşündüm. Bir saça bu kadar işlemin, eziyetin yapılması yazık değil mi? Kadınlar bu eziyeti neredeyse her gün çekiyor. Ama bunca eziyete rağmen, o doğal tazeliği kaybetmiyorlar.

MEHMET TURGUT

Kadın; bir sanatçının hem ilham alabileceği, hem de yarattığı eserlerde kullanabileceği en estetik canlıdır.

Kadınların kafaları, erkeklerden çok daha farklı çalışıyor. Kadınlar, erkeklerden her zaman bir adım önde; bunun da farkındalar. Bu yüzden, kadınlara karşı genellikle dikkatli yaklaşır ve ona göre davranırım.

Beni, zeki kadın çeker. Zeki kadının gözleri de öyle bakar. Gerisi teferruat.

Çekim için bana makyaj yapılıp bittiğinde; beklediğim kadar garip hissetmedim aslında. Ama fotoğraf son halini aldığında, işte o anda garip hissettirdi. Her gün o makyajı yapıp nasıl temizlediklerine hala inanamıyorum. Kadınların işlerinin zor olduğunu düşünüyordum; şimdi, çok daha zor olduğunu biliyorum.

HAKAN ERATİK

Sadece doğurgan olması bile kadınların hayatın ta kendisi olduğunu gösteriyor.

Hayatımda ilk kez topuklu ayakkabı giyiyorum; zor bir işmiş. Ama topuklu ayakkabı, bacakları ince ve uzun göstermesi, kalçaları yukarıya kaldırması ile kadınları çok estetik gösteriyor.

Meğer "Her güzelliğin bir bedeli vardır" lafı çok doğruymuş ve gerçekten kadınlar için söylenmiş.

SÜMER TİLMAÇ

Hayatta ne öğrendiysek, kadınlardan öğrendik ve öğrenmeye de devam ediyoruz. Hatta tüm öğreneceklerimizi öğrensek de artık tekamül etsek! Hayatında doğru kadın olmayan erkeğin gelişmesi, büyümesi zordur; hayatı boyunca doğru ilişkiler kuramaz. Kadınlar, erkeklerin eğitmenidir.

Ben, kadınları hala çözemedim. Fakat kadınların erkeklerden çok daha güçlü olduğunu öğrendim. Hem de o kadar güçlü ki; hani "Bir o kadar da yerin altında var" derler ya, aynen öyle. Kadınlarınkinin yanında erkeğin gücü, göstermeliktir.

Erkek, aptaldır. Tarihteki iyi casusların çoğunun kadın olduğunu düşünürseniz, bunu daha iyi anlarsınız. Bir kadının bir erkeği kandırması o kadar kolay ki; o yüzden bize acıyın ey kadınlar!

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ve Erkek Kadını Anladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement