Vezirköprü Belediyesi'nden Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Vezirköprü Belediyesi'nden Değerlendirme Toplantısı

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, muhtarlar ile yaptığı toplantıda, ilçesinde 2017 yılında yapılan hizmetleri değerlendirdi.

01.01.2018 16:29

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, muhtarlar ile yaptığı toplantıda, ilçesinde 2017 yılında yapılan hizmetleri değerlendirdi.

Vezirköprü Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Edis, ilçelerinde 3 bin kilometre yol ağı olduğunu bunun 650 kilometresinin büyükşehir belediyesinin sorumluluk alanında bulunduğunu söyledi.

Belediyeye ait beton santralinde günde 20 mikser beton üretiklerini söyleyen Edis, ara yollar ve mahallelerde 50 kilometre beton yol çalışması yaptıklarını belirtti.

Edis, Vezirköprü'nün gündeminde olan Havza-Vezirköprü- Durağan karayolu duble yol çalışması ve Vezirköprü Devlet Hastanesi inşaatına 2018 yılında başlanacağını dile getirdi.

Tarım alanında yapılan çalışmaları da anlatan Edis, "DOKAP tarafından desteklenen 4,5 milyon değerindeki soğuk hava deposu yatırımının ihale süreci başladı. Soğuk hava deposunun yanına da biz belediye olarak sebze halini kuracağız. Şubat ayı içerisinde inşaatına başlanacak ve 2018 yılında bitirilecek." dedi.

Toplantıya, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Belediye Meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vezirköprü Belediyesi'nden Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement