Viaport'u Hafta Sonu 220 Bin Kişi Gezdi - Son Dakika
Ekonomi

Viaport'u Hafta Sonu 220 Bin Kişi Gezdi

Viaport\'u Hafta Sonu 220 Bin Kişi Gezdi

Kurtköy'de 110 Milyon Dolarlık Yatırımla Açılan Avrupa'nın En Büyük 'Outlet'i Viaport Alışveriş Merkezi, Haftasonu 220 Bine Yakın Kişiyi Ağırladı.

17.09.2008 01:44

Kurtköy’de 110 milyon dolarlık yatırımla açılan Avrupa’nın en büyük ’outlet’i Viaport Alışveriş Merkezi, cumartesi günü 99 bin 500, pazar günü 120 bin kişi olmak üzere haftasonu 220 bine yakın kişiyi ağırladı.

Viaport’un, İstanbul şehir merkezinde bulunan pek çok alışveriş merkezi bir haftada ağırladığından daha fazla sayıda ziyaretçiyi bir günde ağırlaması dikkat çekti. Viaport Genel Koordinatörü Muzaffer Gülöz, lüksün demokratikleşmesine de katkı sağlayan alışveriş merkezinin 15 Ağustos 2008’de kapılarını hakla açtığını belirterek "Aradan geçen bir aylık sürede insanların ilgisi bizleri çok memnun etti. Ziyaretçi sayıları bu ilginin göstergesi" dedi. Öte yandan lüks markaları bünyesinde barındıran Harvey Nichols’ı Türkiye’ye getiren Unitim Holding, Viaport’un Moda Meydanı’nda 1500 metrekarelik bir alanda Unitim Multibrand adıyla mağaza açtı. Beymen’in ise 2 bin metrekare büyüklükteki mağazası da geçtiğimiz günlerde açıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Viaport'u Hafta Sonu 220 Bin Kişi Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement