Wrangler® ile Kışkırtıcı Görünüm - Son Dakika
Güncel

Wrangler® ile Kışkırtıcı Görünüm

Wrangler®'ın Denim Performance Serisi, erkekler için geliştirdiği yeni tasarım konsepti oluyor.

30.09.2013 10:18  Güncelleme: 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Wrangler® Denim Performance ile Denim Ezberi Bozuluyor

Wrangler®'ın Denim Performance Serisi, erkekler için geliştirdiği yeni tasarım konsepti oluyor. Denim Performance, ayrıntıları ve kumaşıyla Wrangler® jeanin, tshirtlerin ve ceketlerin işlenmesini çağdaş fonksiyonellik çerçevesinde yeniden hayata geçiriyor. Bu tasarım suya dayanıklılığı, pasaport ve cep telefonu için özel cep ayrıntılarıyla hayat buluyor. Denim Performance aynı zamanda Wrangler®'ın dış giyimi ele alışında da yeni bir dönemi başlatıyor: Sonbahar Kış 2013 montları çift yüzlü kumaşlar ve moda ile fonksiyonu bir araya getiren askeri konstrüksiyon ile üretiliyor.

Wrangler® Greensboro Modellerle Kışkırtıcı Görünüş

İsmini Wrangler®'ın Kuzey Carolina'daki spritüel memleketinden alan Greensboro bu sezonun yeni standart kesim modeli oluyor. Modern ve maskülen Greensboro, regular kesimi ve ön taraftan daha yüksek olan arka bölümü ile göze çarpıyor. Bacakların üst kısmında regular olan kesim diz ve ayak arasında hafif konik bir yapıya bürünerek daha ince bir bacak görünümü sunuyor. Seri, temiz ve çağdaş görünümlü Wrangler®, düz rivetleri ve ergonomik saat cebi gibi yedi ikonunu tamamlar nitelikte. 2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu'nda yer alan Greensboro yeni sezonda raflardaki yerini alıyor.

Wrangler® Bryson Modeller ile 3E Kuralı: Esneklik, Estetiklik, Erkeklik

Bryson, Wrangler®'ın Sonbahar Kış 2013 sezonunun bir diğer yeni kesim modeli oluyor: Wrangler® Super Skiny modeller, iddialı ve genç olan Wrangler®'ın popüler slim kesim modelinin düşük kesimli üst kısmı ile konik ve süper ince (13 inç paça!) alt kesimini birleştiriyor. Bryson esnek denim estetiğini kuru, siyah ve mürekkep mavisi tonlarında ve görsel vintage ayrıntılarla sallayacağa benziyor!

Steve McQueen ile David Beckham'ı Buluşturan Marka: Wrangler®

Wrangler®'ın denim üst giyim ürünleri bu sezon daha iddialı! Western kesim t-shirtleri Steve McQueen ve Mick Jagger gibi efsanevi isimlerin favori parçaları arasındayken günümüzün David Beckham ve Daniel Craig gibi ikonları onların izinden giderek Contemporary Jacket koleksiyonuna eğilim gösteriyor. T-shirtler ve ceketler tüm Wrangler® koleksiyonlarının ana parçaları olmaya devam ediyor. İkonik Bay City Shirt üç indigo tonuyla geliyor: Koyu, açık ve düz. Contemporary Jacket serisi ise temiz, sıcak indigo ve çarpıcı Broken Twill denim seçenekleriyle geliyor. Bu üst giyim ürünlerinin; 13oz imzalı "anti-kesim" Ben modeli veya koyu indigo Broken Twill denim gibi modellerle kombinlenmesi öneriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Wrangler® ile Kışkırtıcı Görünüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement