Xiaomi'den Mate Xs'e Benzeyen Katlanabilir Telefon Patenti - Son Dakika
Teknoloji

Xiaomi'den Mate Xs'e Benzeyen Katlanabilir Telefon Patenti

Xiaomi\'den Mate Xs\'e Benzeyen Katlanabilir Telefon Patenti

Xiaomi'nin yeni katlanabilir telefon modeli hakkında sızıntılar gelmeye başladı. Twitter'da paylaşılan katlanabilir telefon patenti Huawei Mate Xs'e benzerliği ile dikkat çekti.

05.06.2020 10:49  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Xiaomi'nin yeni katlanabilir telefon modeli hakkında sızıntılar gelmeye başladı. Twitter'da paylaşılan katlanabilir telefon patenti Huawei Mate Xs'e benzerliği ile dikkat çekti. İşte Xiaomi'den yeni katlabilir telefon patenti.

Xiaomi'nin Katlanabilir Telefon Patenti Ortaya Çıktı

Twitter'da bir kullanıcı tarafından paylaşılan telefon patenti Mate Xs'e benzemekte. Patentin 2019 yılında Xiaomi tarafından CNIPA'ya (Çin Ulusal Fikri Mülkiyet İdaresi) başvurulduğu söylenmekte. Patent Xiaomi'nin daha önce hiç denemediği katlanır bir tasarıma sahip.

Hemen aşağıdan patente göz atabilirsiniz.

#Xiaomi files patent for new foldable smartphone design. pic.twitter.com/YqWVowpNSH

— ??????_????????_?????? (@_the_tech_guy) June 5, 2020

Patent katlanabilir menteşe ekranın altında gözükmekte. Cihaz dışarı doğru açıldıktan sonra, normal bir akıllı telefona dönüşüyor. Bu tasarım, Şubat ayında piyasaya sürülen Huawei Mate Xs'leri anımsatmakta.

Xiaomi'nin katlanabilir telefon patentinde dikey olarak 4 adet kamera sensörünün yer aldığı görülmekte. Cihazın Xiaomi tarafından tanıtılıp tanıtılmayacağ bilinmezliğini korumakta. Şirketin ayrıca bu yıl içinde katlanabilir bir akıllı telefon çıkarması bekleniyor.

Sizler Xiaomi'nin katlanabilir telefon patenti hakkında neler düşünüyorsunuz? Hemen aşağıda yer alan yorumlar bölümünden görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Tamindir

Son Dakika Teknoloji Xiaomi'den Mate Xs'e Benzeyen Katlanabilir Telefon Patenti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement