Yalnızçam'da Sömestr Yoğunluğu - Son Dakika
Güncel

Yalnızçam'da Sömestr Yoğunluğu

Yarıyıl tatiline giren öğrenciler ile hafta sonunu fırsat bilen kayak sevenlerin akın ettiği Yalnızçam kayak tesisleri, en yoğun günlerinden bir gün yaşadı.

20.01.2018 21:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yarıyıl tatiline giren öğrenciler ile hafta sonunu fırsat bilen kayak sevenlerin akın ettiği Yalnızçam kayak tesisleri, en yoğun günlerinden bir gün yaşadı.

Yapılan teknik yatırımlarıyla Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden birine aday olan Yalnızçam Kayak tesisleri, hafta sonu yoğunluğunu yaşadı. Tatilden dolayı özellikle minik öğrencilerin talep ettiği tesisler, kayak sevenlerin de kaymanın doya doya tadını çıkardığı mekan oldu.

Yeni kayak kaymaya çalışanlar için özellikle tercih edilen alt pis doldu. Küçük çocuklar tatilinin keyfini yaşamak için geldikleri kayak tesislerinde çoğu ailelerinin yardımı ile kaymaya çalıştı. Küçük çocuklar genellikle balonla kaymayı tercih etti.

3.5 yaşındaki Nisan Çoban da kaymayı çok sevdiğini, bu nedenle bir daha geleceğini söyledi.

"Yalnızçam gelecek vaat eden bir pis"

Hafta sonunu kaymamaya ayıran Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Rektörü Prof. Mehmet Biber de bugün havanın çok güzel olduğunu belirterek, keyifli bir gün yaşadıklarını söyledi.

3 şubat tarihinde açılışı planlanan telesiyej hattı ile Yalnızçam'ın cazibe merkezi olacağını işaret eden Biber, şunları kaydetti:

"Bugün hava güneşli ve çok güzel burada. Kar çok güzel. Pistlerimiz çok güzel. Gençlerimiz çok ilgi duymuşlar. Burası Ardahan için çok önemli bir tesis. Burada konaklama imkanları arttıkça burası Türkiye'nin sayılı kayak merkezlerinden biri olur ümidindeyiz. Bu potansiyel var burada. Önümüzdeki günlerde açılışını yapacağımız tesis de önemli bir katkı sunacak Ardahan'ın kış turizmine."

Biber, Ardahan'ın kış turizminde önemli bir potansiyele sahip olduğunu bu nedenle iş adamlarının yatırım yapması halinde kazanacaklarını sözlerine ekledi.

Yalnızçam\'da Sömestr Yoğunluğu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalnızçam'da Sömestr Yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement