Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü.

08.02.2015 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, sigara dumanına bağlı hastalıklar nedeniyle her yıl milyonlarca insanın hayatını kaybettiğini bildirdi.

Salman, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada aktif ve pasif sigara içiciliğinin ölümlere, hastalıklara, sakatlıklara ve psikolojik sorunlara neden olduğunu söyledi.

Sigara içen kişinin kendisine ve çevresine zarar vermekle kalmayıp, toplum sağlığını da tehdit ettiğini belirten Salman, "Sigara dumanına bağlı hastalıklar nedeniyle her yıl milyonlarca insan hayatını kaybediyor. Sigarayı bırakmada karar vermek için en gerekli etken kişinin motivasyonudur. Sigarayı bırakmaya karar veren kişi moralini yüksek tutmalı ve bunu bir refleks olarak yaşamının odağına yerleştirmelidir" diye konuştu.

Çiftlikköy Belediyesi'ne altı hibe araç

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, göreve geldiklerinden bu yana belediyeye 6 tane hibe araç kazandırdıklarını bildirdi.

Silpagar, yaptığı açıklamada 10 aydır görevde olduklarını ve ilçeye en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi.

Şuanda kadar ambulans, traktör, minibüs ve cenaze gibi altı tane hibe araç aldıklarını belirten Silpagar, bu araçları Çiftlikköy halkına hizmet etmek için kullandıklarını kaydetti. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement