Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

YAl Yalova'nın Çınarcık ilçesinde belediye ve hayırsever bir vatandaş işbirliğinde ilçe mezarlığına taziye evi yapılıyor.

16.08.2015 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YAl Yalova'nın Çınarcık ilçesinde belediye ve hayırsever bir vatandaş işbirliğinde ilçe mezarlığına taziye evi yapılıyor.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, yaptığı açıklamada ismini vermek istemeyen bir hayırsever vatandaşında katkısıyla taziye evinin yapılmaya başlandığını söyledi.

Toplam 196 metrekare alana sahip taziye evinde 94 metrekarelik çok amaçlı salon, gerekli ekipmanlarıyla mutfak, özel oda, erkek ve kadın mescit, tuvalet ve abdesthane birimlerinin yer aldığını belirten Kurt, şunları kaydetti:

"Geçmişte mezarlığın çevresinde yabani ve büyükbaş hayvanlar adeta cirit atıyordu. Öncelikle mezarlığın çevre güvenliğini sağladık. Ardından da temizlik ve bakımdan geçirdik. Bu taziye evi de halkımızın en önemli ihtiyaçlarından biriydi. Vatandaşımızın katkısıyla taziye evini de hayata geçirip önemli bir eksikliği gidereceğiz."

Çiftlikköy'de içeme suyu hatlarında yenileme çalışması

Çiftlikköy Belediyesi tarafından altyapı yenileme çalışması kapsamında içme suyu boru hatları yeniliyor.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, yaptığı açıklamada Çiftlikköy'ün modern bir ilçe haline gelmesi için altyapıda ve üstyapıda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

İlçenin 500 Evler Mahallesi'nde içme suyu boru hatlarının yenilendiğini belirten Silpagar, içeme suyu hattını en kısa sürede tamamlanmaya çalışılacaklarını ifade etti.

Silpar, vatandaşlara gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement