Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, elektrik hatlarının yer altına alınmaya başladığını bildirdi.

10.11.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, elektrik hatlarının yer altına alınmaya başladığını bildirdi.

Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ) ekipleri tarafından elektrik hatlarının yer altına alınmaya başladığını belirtti.

UEDAŞ ile çok uyumlu bir çalışma başlattıklarını vurgulayan Kurt, İskele Meydanı'ndan Çamlık'a kadar bütün ana cadde ve sokaklarda elektrik hatlarının yer altına alınacağını ifade etti.

Her yıl bir mahallede çalışmaların tamamlanacağını aktaran Kurt, çalışmalardan dolayı vatandaşlardan anlayış beklediklerini kaydetti.

Çiftlikköy'de yaya köprüleri inşa ediliyor

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, derelere köprü yapmaya başladıklarını bildirdi.

Silpagar, gazetecilere yaptığı açıklamada, 500 Evler Mahallesi'nde montajı tamamlanan köprü sayesinde mahalle sakinleri ve öğrencilerin karşıya güvenli şekilde geçtiklerini belirtti.

Çiftlikköy'de altyapı ve üstyapı çalışmalarına hızla devam ettiklerini vurgulayan Silpagar, "Vatandaşların talepleri bizim için her zaman öncelikli sıradadır. Bu göreve hizmet ve proje üretmek, eksikleri gidermek ve Çiftlikköy'ü kalkındırmak için geldik. Halkımızın rahat ve modern bir ilçede yaşaması için var gücümüzle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement