Yangına Giden İtfaiyeye, Bariyer ve Dar Sokak Engeli - Son Dakika
Güncel

Yangına Giden İtfaiyeye, Bariyer ve Dar Sokak Engeli

Yangına Giden İtfaiyeye, Bariyer ve Dar Sokak Engeli

Beyoğlu'nda, bir binada çıkan yangına müdahale etmek için yola çıkan itfaiye, İstiklal Caddesi'ndeki bariyerlerin kalkması sonucu kaza yaptı.

01.01.2012 18:14

Beyoğlu'nda, bir binada çıkan yangına müdahale etmek için yola çıkan itfaiye, İstiklal Caddesi'ndeki bariyerlerin kalkması sonucu kaza yaptı. İtfaiyenin diğer bir aracı da dar bir sokaktan dönüş alamayınca, olay yerine ulaşamadı

İstiklal Caddesi, Tel Sokak'ta iki bina arasında bulunan soba bacalarının tutuşması sonucu yangın çıktı. Yangına müdahale etmesi için itfaiye ekiplerine haber verildi. Üç araçtan oluşan itfaiye takımı, yangın yerine gitmek için İstiklal Caddesi girişinde bulunan hidrolik demir bariyerlere takıldı. Bariyerlerin indirilmesi Beyoğlu zabıtasının izniyle gerçekleştiği için itfaiye bir süre zabıtanın gelmesini bekledi. Kısa süre sonra gelen zabıta ekipleri bariyerleri indirince, itfaiye aracı ilerlemeye çalıştı. Ancak üzerinden geçeceği sırada bariyer tekrar kalkarak itfaiye aracının yağ deposunu patlattı. Kaza sırasında 2 itfaiye eri hafif şekilde yaralandı. Araç yürüyemez hale gelince arkadan gelen diğer araçlar yangına başka bir yoldan gitmeyi denedi. Bu kez de dar sokaklar nedeniyle itfaiye ekipleri uzun süre yangın yerine ulaşamadı. İtfaiyenin üç aracından biri, yangın yerine ulaşarak söndürmeyi başarabildi. Bariyerin çarpması sonucu kaza yapan araçtan dökülen yağlar da belediye ekipleri tarafından temizlendi.

ÜT (MK) - İstanbul/ Beyoğlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yangına Giden İtfaiyeye, Bariyer ve Dar Sokak Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement