Yargıtay Üyeleri Bursa'ya Hayran Kaldı - Son Dakika
Güncel

Yargıtay Üyeleri Bursa'ya Hayran Kaldı

Yargıtay Üyeleri Bursa\'ya Hayran Kaldı

Yargıtay üyeleri Bursa'nın tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret edip İskender Kebap keyfi yaşadı.

02.05.2014 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yargıtay üyeleri Bursa'nın tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret edip İskender Kebap keyfi yaşadı.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Ankara'dan Bursa'nın tarihi mekanlarını gezmeye gelen Yargıtay üyelerini ağırladı.

Öncelikle Tophane'den kuş bakışı şehri izleyen Yargıtay üyeleri, Osmangazi ve Orhangazi'nin türbelerini ziyaret ettiler. Ankaralı misafirler, Saltanat kapıdan geçerek Üftade türbesini ve camisini ziyaret ettiler.

Heyet, Vali Karaloğlu ile birlikte Muradiye semtinde Sultan 2. Murat tarafından yaptırılan ve yenileme çalışmaları devam eden Muradiye camisi ve 12 türbeden meydana gelen Muradiye Külliyesinde inceleme yaptılar. Vatandaşların ve çocukların sık sık önünü kestiği ve yoğun ilgi gösterdiği Vali Karaloğlu vatandaşlarla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

Bursa'nın meşhur İskender kebabını ve şırasını tadan heyet, Bursa teknoloji merkezine geçti. Bilim Teknoloji Merkezi'nde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından karşılanan Yargıtay üyeleri, merkezde yapılan çalışmaların içerikleri hakkında yetkililer tarafından bilgilendirildikten sonra, deneyleri bizzat kendileri de uygulayarak eğlenceli vakit geçirdiler.

Ulucami ve Emirsultan türbelerini de ziyaret eden heyet, Osmanlı'nın tarihinin tadını ve maneviyatını yüreklerinde hissettiklerini belirttiler. Bursa'ya hayranlıklarını ve gösterilen ilgiye karşı memnuniyetlerini dile getiren heyet Bursa'dan ayrıldılar. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yargıtay Üyeleri Bursa'ya Hayran Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement