Yaz Kur'an Kursları Başladı - Son Dakika
Güncel

Yaz Kur'an Kursları Başladı

Erdemli ilçesinde, her yıl okulların tatile girmesiyle birlikte İlçe Müftülüğü tarafından açılan yaz Kur'an kursları başladı.

26.06.2018 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli ilçesinde, her yıl okulların tatile girmesiyle birlikte İlçe Müftülüğü tarafından açılan yaz Kur'an kursları başladı.

Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Karahıdırlı Mahallesi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiye genelinde en fazla Erdemli'de yaz Kur'an kursları açıldığını bildirdi.

Çocukların dini bilgileri doğru ve yanlışsız öğreneceklerini belirten Kaymakam Kula, "İki ay süreyle bu yavrularımız, İslami bilgileri doğru öğrenecekler. Hepsini kutluyorum." dedi.

İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu ise, bu yıl camiler ve yatılı yaz Kur'an kurslarında toplam 7 binin üzerinde öğrenciye eğitim verileceğini kaydetti.

Kur'an kursları faaliyetlerinin eskiden camilerde gerçekleştirildiğini anımsatan Türkmenoğlu, şöyle devam etti:

"Şu an ilçe genelinde 18 yatılı kuran kursumuz var ve bu kurslarımıza bin 600 yavrumuz yatılı olarak geliyor. Minik yavrularımızın akranları başıboş gezip eğlenirken onlar İslami bilgileri öğreniyor. Kurslarımıza katılan başta yavrularımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Yaz kurslarımız hayırlı olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yaz Kur'an Kursları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement