Yaz Okulu Profesyonel Sosyal Etkinliklerle Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Yaz Okulu Profesyonel Sosyal Etkinliklerle Sürüyor

Yaz Okulu Profesyonel Sosyal Etkinliklerle Sürüyor

Birçok profesyonel sosyal etkinliklerle öğretmeye ve eğlendirmeye son hızla devam ediyor.

16.07.2012 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi'nin; hazırlattığı ve kayıtları devam eden Yaz okuluyla öğrencilere keyifli ve eğlenceli ders imkânı sunarak, birçok profesyonel sosyal etkinliklerle öğretmeye ve eğlendirmeye son hızla devam ediyor.

Her gün farklı sosyal etkinlik

Verdiği farklı eğitimlerle Sakarya'da ilkleri gerçekleştiren Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi; muhteşem görüntülere sahna olan 2012 Yaz Okulu'nda öğrencilere hafta içi 5 gün olmak keyifli ve eğlenceli ders imkânı sunarak, birçok profesyonel sosyal etkinliklerle öğretmeye ve eğlendirmeye son hızla devam ederek, muhteşem bir yaz yaşatmaya devam ediyor. Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi düzenlediği muhteşem yaz okulu programında; öğlen 12:30'a kadar yapılan derslerin arkasından trafik eğitim ve bilinci almak üzere Trafik Parka götürülen öğrenciler trafik kurallarını öğrenirken aynı zamanda arabaları sürerek eğlenceli bir deneyim sahibi oldu. Etkinlikler çerçevesinde ayrıca; öğrencilerine. yüzme, bowling, çevre gezileri, sinema, planetaryum, ATV Yarışları ve Futbol gibi birçok zengin etkinliklerinin yanı sıra son olarak midilli ve İngiliz atlarıyla muhteşem bir parkur gezisiyle tüm öğrencilerini eğlendirirken, Sakarya'da göz doldurmaya devam ediyor.

Program sürprizlerle devam ediyor

Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi Kurucu Müdürü Erkan Şen; programlarının daha birçok farklı etkinlikler ve sürprizlerle devam edeceğini, Sakarya halkının kendilerini takip ederek kazanacağını söyledi. Şen; yoğun katılımları ve yüksek güvenleri için de tüm Sakarya halkına teşekkürlerini iletti. Özel Sakarya Etüt Merkezi Kurucu Müdürü Erkan Şen; devam eden yaz okulu kayıtları ve okul sezonu ile ilgili; Adapazarı Semerciler Mahallesi Bozkurt Sokak No: 1 (Katlı Pazar Yeri) adresindeki yerlerini bizzat ziyaret ederek veya 05316432672 ile 02642824601 ve nolu telefonu arayarak, kendilerinden bilgi alabileceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaz Okulu Profesyonel Sosyal Etkinliklerle Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement