Yeni CHP Sorgulanmalıdır - Son Dakika
Politika

Yeni CHP Sorgulanmalıdır

Yeni CHP Sorgulanmalıdır

CHP İzmir Gençlik Kolları üyesi yaklaşık 20 kişilik grup basın açıklaması yaptı.

14.06.2011 23:40  Güncelleme: 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Grup adına basın açıklamasını okuyan CHP Gençlik Koları'nın Eski Genel Başkan Yardımcısı ve parti üyesi Mustafa Arslan, '9 yıllık AKP iktidarından kurtulmak için halkımızın CHP'yi umut olarak görmesi gerekirken, yeni CHP tarafından konulan iktidar hedefine ulaşılamaması sorgulanmalıdır. Parti organları gözden geçirilmeli ve 'YENİ CHP' söylemine son verilmelidirö dedi.

Cumhuriyet Meydanı'nda, toplanan CHP Gençlik Kolları'ndan ayrılan eski üyelerle birlikte halen üye olan yaklaşık 20 kişilik grup, 12 Haziran'da yapılan Genel Seçimler ile ilgili değerlendirme yaptı. Grup adına konuşan CHP Gençlik Koları'nın Eski Genel Başkan Yardımcısı ve parti üyesi Mustafa Arslan, '12 Haziran seçimlerinde yaşanan hayal kırıklığı, biz CHP'li gençleri derinden sarsmıştır. Ülkede genç işsizlerin sayısının günden güne artışı, üretim ekonomisinden vazgeçip, sıcak para girdisinin ve faiz ekonomisinin benimsendiği, sanatın içine tüküren zihniyetin baş tacı edildiği, basın özgürlüğünün vergi cezalarıyla kısıtlandığı, 9 yıllık AKP iktidarından kurtulmak için halkımızın CHP'yi umut olarak görmesi gerekiyordu. Fakat 'Yeni CHP' tarafından konulan iktidar hedefine ulaşılmaması sorgulanmalıdır. Biz gençlik kolları olarak üzerimize düşen görevi yerine getirdikö dedi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ AK PARTİYE OY VERMİŞ MİDİR?

Parti içerisinde birlik bütünlüğün olmadığını iddia eden Arslan, kendisinin Atatürk İlke ve İnkılapları'nın savunucusu olmadığını ifade eden Genel Başkan Yardımcılarının AK Partiye oy verip vermediğini sorarak sözlerini şöyle sürdürdü: 'Fetullah Gülen'in aydın insan olduğunu söyleyen Parti Meclis Üyesi, acaba CHP'ye oy vermiş midir' AKP'nin ekonomi politikasını beğendiğini söyleyen ve CHP'ye bu zamana kadar oy vermediğini televizyon ekranlarında ifade eden Parti Meclis Üyesi acaba AKP'ye yine oy vermiş midir? Parti Meclisi yeniden oluşturulup acilen kurultaya gidilmelidir. Parti organları gözden geçirilmeli ve 'YENİ CHP' söylemine son verilmelidirödiye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Yeni CHP Sorgulanmalıdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement