Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı - Son Dakika
Güncel

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Uşak Valisi Salim Demir, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

18.09.2017 16:54

Uşak Valisi Salim Demir, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Demir\ mesajında, öğrencilerin, ailelerin ve öğretmenlerin yeni eğitim öğretim yılının heyecan ve sevincini yaşadığını belirterek eğitimin insan hayatındaki önemine değindi.

Eğitimin insanı daha ahlaklı, daha düzgün, daha bilgili hale getirdiğini ifade eden Vali Demir, mesajında şunlara yer verdi:

"Yatırımların en kıymetlisi, gayretlerin en güzeli olan eğitim; aile yuvamızda başlamasının ardından okullarda şekillenerek çocuklarımıza değer katan en önemli unsurdur. Eğitim, gayretlerin en güzelidir. Ahlaklı ve başarılı bireyler yetişmesi, toplumumuzun huzuru, ülkemizin refahı için eğitime hep birlikte daha çok önem vermeli ve özen göstermeliyiz. 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının aziz milletimiz için hayırlara vesile olması dileğiyle, öğrencilerimize sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir okul hayatı, öğretmenlerimize gayretlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum."

Polis okullarda önlemleri artırdı

Uşak Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullar ve çevresinde bir dizi güvenlik tedbiri alındığı belirtildi.

Güvenlik tedbirleri ile çocukların gelişimlerini sağlıklı yaşam şartları içinde tamamlamaları ve çağın gereklerini uygun güvenli eğitim ortamlarında yetiştirmelerinin amaçlandığı belirtilen açıklamada, "Öğrencilerin ve okulun güvenliği konusunda okul müdürlükleri ile Emniyet Müdürlüğü arasındaki koordinasyonu sağlamak üzere güvenli eğitim koordinasyon görevlisi belirlenmiştir. İl genelinde 138 okulda güvenli eğitim koordinasyon görevlisi olarak 138 polis memuru denetim ve koordinasyonunu sağlamak üzere görevlendirilmiştir. Öğrencilerimizin huzur içinde okul gidiş ve gelişleri ile eğitim-öğretim esnasında okul çevresinde güvenliğin sağlanması, okul ile ilgisi olmayan kişilerce rahatsız edilmelerini önlemek amacıyla okul önleri ve yakın çevrelerinde 33 ekip görevlendirilmiştir. " ifadeleri yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement