Yeni Mclaren Speedtail Karşınızda - Son Dakika
Otomobil

Yeni Mclaren Speedtail Karşınızda

Yeni Mclaren Speedtail Karşınızda

CARMEDYA.COM – McLaren’in eşsiz tasarıma sahip otomobili Speedtail ortaya çıktı.

31.10.2018 16:56

CARMEDYA.COM – McLaren"in eşsiz tasarıma sahip otomobili Speedtail ortaya çıktı. Markanın Ultimate serisinin bir sonraki bölümünü temsil eden model, hem tasarım hem de performans anlamında üstün özelliklere sahip.

Teknik değerleri çok yüksek

Otomobilin tasarımının dışında daha iddialı olduğu bir nokta ise teknik değerleri. Modelde 1036 HP güç üreten hibrit kombinasyon kullanılmış. Bu iki motor 0"dan 300 km/s hıza modeli yaklaşık 12.8 saniyede çıkarıyor. Modelin maksimum hızı ise 403 km/s.

Yeni Mclaren Speedtail Karşınızda

Tasarımda iddialı

Modelin her detayında sürtünmeyi azaltmak için karbon fiber malzeme kullanılmış. Modelde aerodinamik performansa yardımcı olmak için yan aynalar kullanılmamış. Bunun yerine kamera sitemi modele yer alıyor. Kokpitte ise 3 kişilik bir oturma güzeni yer alıyor. Ortada sürücünün yer aldığı ve hemen gerisine ise sağ ve sol olmak üzere yolcu koltukları konumlandırılmış. Ayrıca çift ekranlı bir kokpit burada kulanılıyor. ek olarak aracın sağ ve sol aynalarının görüntüleri bir kamera düzeneği ie içerideki ekranlara yansıtılmış. Modelden sadece 106 adet üretilecek.

The post Yeni McLaren Speedtail karşınızda appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Yeni Mclaren Speedtail Karşınızda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement