Yenigün Gazetesi Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Yenigün Gazetesi Kuruluş Yıl Dönümü

EDİRNE (AA) – Yenigün Gazetesi kuruluşunun 12. yıl dönümünü kutluyor.

05.05.2017 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EDİRNE (AA) – Yenigün Gazetesi kuruluşunun 12. yıl dönümünü kutluyor.

Yenigün gazetesinin sahibi Hasan Tahsin Eryonar, yaptığı yazılı açıklamada, mutlu ve gururlu olduklarını belirtti.

İyi bir ekibe sahip olduklarına vurgu yapan Hasan Tahsin Eryonar, şunları kaydetti:

"Kuruluşumuzun 12. yıl dönümüne ulaşmanın mutluluğunu, sevincini ve gururunu yaşıyorum. 12 yılı geride bırakıp bugün 13. Yılımıza basmış bulunuyoruz. Bu iş ekip işi. Yerel basının zorluklarını bir nebze unutturan gazetemizin ekibi, okuyucularına daha geniş yelpazeye sahip, çok daha kapsamlı gazete ulaştırmaya devam etmek için canla başla çalışması bana da büyük bir moral kaynağı oluyor. Yarınlarda daha güzel günler göreceğimiz umuduyla yolumuza devam ediyor, edeceğiz."

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Tarık Eryonar da, halkın sorunlarını yetkililere ulaştırmada köprü olmanın en kutsal görev olduğuna inandıklarını ifade etti.

Basın ilkelerine, ahlak kurallarına uyarak görevlerini yaptıklarına dikkat çeken Eryonar, şunları kaydetti:

"Bundan 12 yıl önce yola çıktığımız zaman yazılarıyla Yenigün'e destek verip daha sonra aramızdan ayrılanları da unutmuyoruz. Başta rahmete kavuşan Cumhur Çağlarer'i, Can Anadol'u anıyor, yollarını bizden ayıran Atilla Eriten'e ve ismini şimdi sayamadığımız diğer yazarlarımıza, minnet duygularımızı yine tekrarlıyoruz. Ayrıca Yenigün'e yazılarıyla hala önemli katkılar sağlayan köşe yazarlarımıza ve bütün çalışanlarımıza da teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Özellikle Yenigün'e hayat veren başta Editörümüz Hüseyin Ağırseven olmak üzere, muhabirlerimiz Jale Avyüzen, Özgür Orhan, Gökhan Zobar, Ergin Yıldız, Özlem Bedel, Nuran İkiz'i de gayretli çalışmalarından dolayı takdirle karşılıyoruz. Başarıyla dolu daha nice yıllara erişmemiz dileğiyle tekrar 12. kuruluş yıl dönümümüzün sevinci ve onuru içinde olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yenigün Gazetesi Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement