Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Saadet Partisi (SP) Mucur Belediye Başkan adayı Atılgan Yılmaz, ilçede temiz ve ahlaklı bir şekilde siyaset yapılması gerektiğini söyledi.

25.02.2014 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Mucur Belediye Başkan adayı Atılgan Yılmaz, ilçede temiz ve ahlaklı bir şekilde siyaset yapılması gerektiğini söyledi.

Seçim bürosunda gazetecilere açıklama yapan Yılmaz, makamların geçici olduğunu belirterek, kalıcı eserler ve hizmetler bırakılması gerektiğini ifade etti.

Mucur'da daha önce belediye başkanlığı yaptığını anımsatan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Benden önce belediyeye hizmet edenlerin yaptıklarını hep teşekkürle söyledim. Bizim yaptıklarımızı da mevcut belediye başkanı gönül rahatlığıyla söyleyebilmeli. İlçede dedikodu ile iş yapmamak lazım. Mucur'da temiz ve ahlaklı siyaset yapmak lazım. Mevcut belediye başkanı ne kadar hizmet etmişse, biz teşekkür etmesini de biliriz. Mucur'a meslek yüksekokulunu zamanın üniversite yöneticileriyle birlikte getirdik. İdarecilerin ve öğrencilerin oturduğu masalara ve sandalyelere kadar iş adamlarımızdan temin ederek okulumuza katkı sağladık."

Yılmaz, kavga etmek değil, ilçede birlik ve beraberliği sağlamak için yola çıktığını, herhangi bir makam sevdası olmadığını kaydetti. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement