Yeşil Pazarlama ve Tüketim Farkındalığı - Son Dakika
Güncel

Yeşil Pazarlama ve Tüketim Farkındalığı

ÇEKÜD "Yeşil Pazarlama ve Tüketim Farkındalığı" konulu bir konferans düzenliyor

28.04.2012 10:03

ÇEKÜD, geleneksel hale getirdiği çevre bilinci programlarına, Yard. Doç. Dr. Ali Çağlar ÇAKMAK'ın "Yeşil Pazarlama ve Tüketim Farkındalığı" konulu konferansı ile devam ediyor.

ÇEKÜD, çevre tahribatını her geçen gün artıran ve çevre problemlerinin en büyük nedeni olarak gösterilen aşırı tüketime dikkat çekerek yeşil pazarlama ile yanlış tüketim alışkanlıklarına çözüm arayacak.

Karabük Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Ali Çağlar ÇAKMAK'ın sunacağı konferans programında, yeşil pazarlama hakkında detaylı bilgiler verilecek; hedonizm, içtepisel satın alma ve tutkulu satın alma gibi yanlış tüketici davranışlarına dikkat çekilerek bu davranışları belirleyen hususlar irdelenecek.

Gönüllü sadeliğin, tüketimi ve tüketime bağımlılığı en aza indirmenin çevre problemlerinin çözümüne katkısının konuşulacağı konferans programı Feshane - Sadabat salonunda gerçekleştirilecek.

29 Nisan Pazar günü kahvaltı ikramı ile başlayacak olan programa basın ve medya kuruluşu ile çok sayıda çevre gönüllüsünün katılımı bekleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeşil Pazarlama ve Tüketim Farkındalığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement