Yeşilova Grup Köyleri İçmesuyu Şebeke Hattı Çalışmalarında Son Aşamaya Gelindi - Son Dakika
Yerel

Yeşilova Grup Köyleri İçmesuyu Şebeke Hattı Çalışmalarında Son Aşamaya Gelindi

Aksaray merkeze bağlı Gözlükuyu, Dikmen köyleri ile Taşpınar beldesine Helvadere'den gelen içmesuyu şebeke yenileme çalışmalarında son aşamaya gelindiği bildirildi.

02.01.2012 14:02

Aksaray merkeze bağlı Gözlükuyu, Dikmen köyleri ile Taşpınar beldesine Helvadere'den gelen içmesuyu şebeke yenileme çalışmalarında son aşamaya gelindiği bildirildi.

Yeşilova Grup Köyleri İçme Suları Birliği Başkanı Emin Koçak, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmaların hava şartlarının olumsuzluğuna rağmen devam ettiğini ve hattın biran önce yenilenerek vatandaşlara suyun verileceğini belirtti.

Devam eden çalışmalara köy muhtarlarının, köylülerle birlikte destek olduğunu anlatan Koçak, içmesuyu şebeke hattı yenileme çalışmalarının 2-3 gün içinde biteceğini vurguladı.

Hasandağı eteklerinde olumsuz hava koşullarına rağmen çalışmaya devam ettiklerini dile getiren Koçak, şunları kaydetti:

"İçmesuyu hattındaki çalışmaların biran önce bitirilmesi için Dikmen ve Gözlükuyu köylerinden vatandaşlarımızda gelerek çalışmaya destek veriyorlar. İmece usulüyle çalışmaları sürdürüyoruz. Burada yapılan çalışmanın ne kadar büyük ve zor olduğunu anlamak için buraya gelmek lazım. 2 yıldır devam eden çalışmalar inşallah 2-3 gün içinde tamamen bitecek ve 50 binden fazla insan artık su sıkıntısı yaşamayacak. Çalışmaların tamamlanmasında milletvekillerinden Valimize, İl Özel İdaresinden İl Genel Meclis üyelerine, belediyelerden muhtarlıklara kadar herkesin emeği var. İnşallah emekler karşılığını bulacak."

- AKSARAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeşilova Grup Köyleri İçmesuyu Şebeke Hattı Çalışmalarında Son Aşamaya Gelindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement