Yıldız İsim New York Yolcusu - Son Dakika
Spor

Yıldız İsim New York Yolcusu

Yıldız İsim New York Yolcusu

Bu sezon Porto forması giyen Real Madrid'in efsane ismi İlker Casillas'ın sezon sonunda Amerikan Ulusal Ligi MLS takımlarından New York City'ye transfer olacağı iddia edildi.

05.02.2016 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Bu sezon Porto forması giyen Real Madrid'in efsane ismi İlker Casillas'ın sezon sonunda Amerikan Ulusal Ligi MLS takımlarından New York City'ye transfer olacağı iddia edildi.

ESPN'in haberine göre MLS takımlarından New York City, tecrübeli kaleci İlker Casillas'ı kadrosuna katmak istiyor. Geçtiğimiz yıl ligde iyi bir performasn sergileyemeyen New York ekibi bu sezon başarılı olabilmek için çalışmalara başladı. Kadrosunu güçlendirmek isteyen New York City teknik direktörü Patrick Vierra, İspanyol file bekçiyi takımında görmek istiyor.

Manchester City'in kardeş kulübü olan New York, kadrosunda eski Chelseali Frank Lampard, İtalyan yıldız Andrea Pirlo ve Barcelona'nın eski golcüsü David Villa gibi önemli isimleri bulunduruyor.

Real Madrid formasıyla 500'ün üzerinde maça çıkan Casillas sezon başında Portekiz temsilcisi Porto'ya transfer olmuştu. İspanya Milli takımındaki formasını da Manchester Unitedlı David de Gea'ya kaptıran Casillas, futbol hayatına ABD'de devam etmesi için ikna edilmeye çalışılacak.

Porto ile olan sözleşmesi devam eden İlker Casillas, Amerika'daki yaşam şartlarını daha yüksek bulması durumunda sezon sonu New York City'ye transfer olacak.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Yıldız İsim New York Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement