Yıllar Sonra Apple CES Fuarına Dönüyor - Son Dakika
Yüksek Teknoloji

Yıllar Sonra Apple CES Fuarına Dönüyor

Yıllar Sonra Apple CES Fuarına Dönüyor

Yıllardır CES fuarında hiç bir şekilde yer almama kararı alan Apple neden fikir değiştirdi? Her sene Ocak ayında Las Vegas'ta gerçekleşen Consumer Electronics Show tüketici ürünleri markaları için çok önemli bir yere sahip. Yılın başında yeni ürünlerin çoğu bu fuarda tanıtılıyor ve markalar için resmen bir gövde gösterisi yarışı haline geldi.

10.12.2019 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıllardır CES fuarında hiç bir şekilde yer almama kararı alan Apple neden fikir değiştirdi?

Her sene Ocak ayında Las Vegas'ta gerçekleşen Consumer Electronics Show tüketici ürünleri markaları için çok önemli bir yere sahip. Yılın başında yeni ürünlerin çoğu bu fuarda tanıtılıyor ve markalar için resmen bir gövde gösterisi yarışı haline geldi.

Yıllar Sonra Apple CES Fuarına Dönüyor

Apple bir çok konuda basına açıklama yapmayı tercih etmeyen bir marka olarak CES fuarıyla ilgili planladıklarını basın açıklamasıyla paylaşmayı tercih etmedi ama Las Vegas'ta tam da fuarın olduğu bölgedeki dev bir billboad'a verdiği ilanla dosta düşmana bu fuarda yer alacağını duyurmuş oldu. Diğer markaların yaptığı gibi CES fuarında stand açıp ürün sergilemesi yapmayacak Apple fakat bu fuarda daha farklı bir yöntem tercih etmiş.

Yıllar Sonra Apple CES Fuarına Dönüyor

1992 yılından beri CES fuarında bir ilişkisi bulunmayan Apple bu fuarda güvenlik ve gizlilik konusuyla ilgili bir sohbet gerçekleştirecek. Günümüzde en çok konuşulan konulardan biri de akıllı telefonlarımızdaki bilgileri korumak ve Apple de bu konuda en hassas davranmaya çalışan markalardan biri. Özellikle akıllı telefon yazılımları üzerinden ilerlemeye çalışan hackerlar bir çok mağdur kullanıcı topluluğu arkalarında bırakırken Apple bu konu hakkında mutlaka fark yaratacak bir konuşma yapacaktır.

Yıllar Sonra Apple CES Fuarına Dönüyor

Bu konuşmanın duyurulduğu billboard'taki slogan ise Las Vegas'a özel bir göndermeydi. Las Vegas için söylenen Vegas'ta olan Vegas'ta kalır sözünden yola çıkarak hazırlanan reklamda iPhone'ununuzda olan iPhone'ununuzda kalır sloganı Ocak ayına kadar akıllardan çıkmayacak.

Kaynak: Yüksek Teknoloji

Son Dakika Yüksek Teknoloji Yıllar Sonra Apple CES Fuarına Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement