Yılmaz Morgül'ün Fotoğrafı Gerçek Yaşını Ortaya Çıkardı - Son Dakika
Magazin

Yılmaz Morgül'ün Fotoğrafı Gerçek Yaşını Ortaya Çıkardı

Yılmaz Morgül\'ün Fotoğrafı Gerçek Yaşını Ortaya Çıkardı

32 yaşında olduğunu söyleyen Survivor yarışmacılarından Yılmaz Morgül'ün meslektaşı Onur Akay'ın paylaştığı fotoğrafa göre 52 yaşında olduğu ortaya çıktı.

29.02.2016 14:31  Güncelleme: 14:44

Yılmaz Morgül gerçekte kaç yaşında? Bu sorunun yanıtı ile başlayalım. Survivor adasının en yaşlısı olan Yılmaz Morgül ekranlarda 1982 doğumlu olduğunu söylemişti. Ancak Yılmaz Morgül'ün yaşıyla ilgili yalan söylediği ortaya çıktı. Yılmaz Morgül'ün gerçek doğum tarihi 14 Ocak 1964. Yani iddia ettiği gibi 32 değil 52 yaşında...

ONUR AKAY FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Meslektaşı Onur Akay 20 sene önce çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada paylaşınca Yılmaz Morgül'ün 1964 doğumlu olduğu belgelendi.


Onur Akay son olarak da Yılmaz Morgül'ün askerlik fotoğraflarını ortaya çıkardı. Yılmaz Morgül 'ün 1987 yılında çavuş olarak askerlik yaptığı dönemin fotoğrafı sosyal medyada olay oldu.

YILMAZ MORGÜL HİÇ EVLENDİ Mİ?

Annesi alzheimer hastası olan Yılmaz Morgül ona düşkünlüğü ile biliniyor. Hayatı yokluk içinde geçen Yılmaz Morgül, akla gelen hemen her işi yapmış. Aşk hayatı boş olan Yılmaz Morgül şimdiye kadar hiç evlenmedi.

YILMAZ MORGÜL HASTALIĞI NE?

Yılmaz Morgül Survivor adasında özel izinle krem kullanan tek kişi. Bunun sebebi ise geçirdiği hastalığı. 1996 yılında cilt kanseri olan Yılmaz Morgül bunun için ABD'de tedavi gördü. 7 yıllık tedavinin sonunda sağlığına kavuşan Yılmaz Morgül, adaya güneş koruyucu kremlerine götürdü.

Son Dakika Magazin Yılmaz Morgül'ün Fotoğrafı Gerçek Yaşını Ortaya Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hilal: Bu adam acayip kendini 20 yaşında zannediyor 0 0 Yanıtla

Advertisement