Yine trafik kavgası: Bu kez sürücüyü ailesinin gözü önünde hastanelik ettiler - Son Dakika
3.Sayfa

Yine trafik kavgası: Bu kez sürücüyü ailesinin gözü önünde hastanelik ettiler

İstanbul Büyükçekmece'de trafikte yaşanan yol verme kavgası, bir sürücünün ailesinin gözünün önünde ağır şiddete uğramasıyla sonuçlandı. Eşinin ve çocuklarının gözü önünde öldüresiye dövülen kişinin, saldırıya uğrama anları cep telefonuyla görüntülenirken, saldırganlar polis tarafından yakalandı.

23.04.2022 11:47  Güncelleme: 11:53

Olay, dün akşam saatlerinde Hadımköy Yolu Caddesi Büyükçekmece kesiminde meydana geldi. İddiaya göre, bir otomobil sürücüsü ve yanındaki kişi, başka bir otomobilin sürücüsü ile yol verme nedeni ile tartışmaya başladı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede iki tarafın kavgasına dönüştü. Kavgada 2 kişi, aracında eşi ve çocuğu da bulunan sürücüyü öldüresiye darbetti. Kavga çevredekilerin araya girmesi ile son buldu.

ÇEVREDEKİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Sürücüyü darbettikten sonra otomobiline binen 2 kişiye çevredekiler tepki gösterirken, saldırganlar olay yerinden ayrıldı. Olay sonrası yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Darbedilen sürücü, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

AYNI AKŞAM YAKALANDILAR

Yapılan şikayet sonrası plaka üzerinde ilçede çalışma başlatan Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin adreslerini tespit etti. Adres tespitinin ardından çalışma başlatan ekipler, 2 saldırganı da yakalayarak ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Trafikte tartıştıkları sürücüyü eşi ve çocuklarının yanında öldüresiye dövdüler
Yine trafik kavgası: Bu kez sürücüyü ailesinin gözü önünde hastanelik ettiler
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Yine trafik kavgası: Bu kez sürücüyü ailesinin gözü önünde hastanelik ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Cem Sutemmez: Turkiye yi oyle bi hale getirdik bu hukumet adam vur disarudasin hakim savcilar elleri jollari bagli ceza lar belli hayat artik cok ucuz turkiyede 3 3 Yanıtla

Advertisement