Yüzlerce Kişi Eşme’de Yürüdü - Son Dakika
Güncel

Yüzlerce Kişi Eşme’de Yürüdü

Yüzlerce Kişi Eşme’de Yürüdü

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın Ev Sahipliğinde Gerçekleşen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Hafta Sonu 800 Kişinin Katılımı İle Eşme Sahili'nde Gerçekleşti.

27.06.2011 14:51  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe belediye başkanı şükrü karabalık'ın ev sahipliğinde gerçekleşen sağlıklı yaşam yürüyüşü hafta sonu 800 kişinin katılımı ile eşme sahili'nde gerçekleşti.

Cumartesi sabahları ilçenin farklı parkurlarında sağlık için yürüyen Kartepeliler, hafta sonu da Eşme Sahili'nde buluştu. Çevre il ve ilçelerden katılan 800 dolayındaki yürüyüş tutkunu Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın öncülük ettiği sağlıklı yaşam yürüyüşünde biraraya geldi. Eşme Sahili'nde buluşan yüzler kültür fizik hareketleri ardından göl kısıyında muhteşem doğa manzarası eşliğinde coşku içinde yürüdü.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve eşi Nurten Hanım ile birlikte Eşme eski Belediye Başkanı Şaban Özer, ve Kartepeli yürüyüş tutkunlarına Derince, Karamürsel ve Gölcük'ten de katılım sağlandı. 7 kilometrelik yürüyüş ardından eşsiz doğa güzelliğinde ki kahvaltı ardından yürüyüş son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yüzlerce Kişi Eşme’de Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement