19-25 Nisan haftalık burç yorumları - Son Dakika
Kadın

19-25 Nisan haftalık burç yorumları

19-25 Nisan haftalık burç yorumları

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu sizler için yorumladı. Bakalım 19-25 Nisan haftasında burçları neler bekliyor?

19.04.2021 12:34  Güncelleme: 13:17

KOÇ: Pazartesi günü enerjinizin fazla yüksek olacağı, öfke kontrolünde zorlanacağınız bir gün olacak. Sonrasında ise; daha sabırlı ve düşünerek adımlar atabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızdan bazılarıyla ciddi bir şekilde aranız açılabilir. Geçmişte yaptığınız iyiliklerin koruyucu etkisini alacaksınız.

BOĞA: Enerjinizi güçlü bir şekilde göstereceğiniz bir aylık sürece giriyorsunuz. Salı gününden itibaren tamamen kendinize odaklanacaksınız. Cuma günü aşk ve parayla ilgili ani şanslar yakalayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken biraz inatçı davranabilirsiniz. Her zaman haklı olamazsınız.

İKİZLER: Haftanın ilk yarısı daha içe dönük, perşembeden itibarense, oldukça sosyal olacaksınız. Patron veya müdürünüzle maddi konularla ilgili geçmişten gelen sorunlar yine gündeminiz olabilir. Cumadan itibaren dinamik enerjiniz, yerini daha korumacı ve sakin bir yapıya bırakacak.

YENGEÇ: Hafta başı daha sosyal, sonrasındaysa kariyer odaklı olacaksınız. Verdiğiniz bir borç para varsa, bu nedenle arkadaşınızla aranız açılabilir. Cuma gününden itibaren enerjinizi daha güçlü bir şekilde ortaya koymaya başlayacaksınız. Her zamankine göre daha hırslı olacaksınız.

ASLAN: Kariyer, eğitim, hukuk, ticaret, yurt dışı bağlantılı işlere yoğunlaşacaksınız. Maddi konularda yaptığınız özverili çalışmaların karşılığını alacağınız bir dönem. Ortak iş yapanlar, kendilerinden üst pozisyondaki iş ortaklarıyla maddi konularda anlaşmazlık yaşayabilirler.

BAŞAK: Salı gününden itibaren ödeme dengenizi kurabilir, ek kazanç elde edebilirsiniz. Bu da çok çalışarak, sorumluluk almanızın ödülü olacak. Aşk veya çocukla ilgili konulardaysa kriz bu hafta sonuna kadar devam edecek. Sonrasında korumacı yapınız devreye girecek ve taşlar yerine oturacak.

TERAZİ: Ortak projeler veya evlilikle ilgili gelişmelerin ön planda olacağı bir hafta. Bir süredir sorunlu devam eden evlilikler sonlanabilir. Cumaya kadar karar vermeden düşünmekte yarar var. Bu şekilde daha doğru adımlar atarak olayların yönünü değiştirebilmek mümkün.

AKREP: Günlük rutinlerle ve sağlığınızla ilgileneceksiniz. Kontrol yaptırabilirsiniz. Evlilik ve ortaklı projelerde aklınızla mantığınız uyuşmayacak. Aklınızla karar verirseniz daha iyi sonuç alacaksınız. Önümüzdeki bir aylık dönemde kalıcı değerler oluşturabilirsiniz.

YAY: Çarşamba gününe kadar, ev ve emlak işleriyle sonrasındaysa çocuk veya aşkla ilgili konularda kalıcı adımlar atmak isteyeceksiniz. Pazartesi günü daha aceleci ve atak davranabilir, öfke kontrolünde zorlanabilirsiniz. Gönlünüzü koyarak emek verdiğiniz her şeyde başarı sizinle olacak.

OĞLAK: Aile veya emlak işlerinizle ilgili zorlayıcı gelişmeler olsa da, sonuç olarak üstesinden gelebilme fırsatı mevcut. Eşiniz veya ortağınızla maddi kazançlar nedeniyle sorumluluklar konusunda ani kriz yaşayabilirsiniz. Ancak bir yandan da kazançlarınızın artmasıyla, dengeyi bulabilirsiniz.

KOVA: Perşembe gününe kadar, kardeşiniz ve yakın çevrenizle ilgili olaylara odaklanırken; cumadan itibaren, kazançlarınızla ilgileneceksiniz. Günlük hayatta çıkacak ani soruna rağmen; İlahi korumayı ve şansı en çok hissedeceğiniz haftalardan birindesiniz.

BALIK: Kazançlarınızla kalıcı değerler oluşturma yönünde adımlar atacaksınız. Geçmişte kaçtığınız bir sorumluluk nedeniyle zorlansanız da, sorunu aşma fırsatı mevcut. Cuma gününden itibaren, yaşam enerjinizi daha korumacı bir şekilde ifade edebilir, daha alıngan olabilirsiniz.

Son Dakika Kadın 19-25 Nisan haftalık burç yorumları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement