Aileden Zengin Kızlar - Son Dakika
Kadın

Aileden Zengin Kızlar

Aileden Zengin Kızlar

Fizikleriyle mankenleri kıskandıran bu 6 kadının aile servetleri de baş döndürüyor! Ama onlar ailelerine sırtlarını dayamadan, kendilerini ispat etmeye....

03.10.2011 03:00

TAMARA ECCLESTONE

F1 patronu Bernard Ecclestone'un kızı olan Tamara Ecclestone'un aile serveti 4 milyar dolar. 95-58-88'lik vücut ölçüleriyle mankenleri kıskandıran Tamara, bir İngiliz televizyonunda sunuculuk yapıyor.

IVanKA TRUMP

Donald Trump'ın kızı olan 29 yaşındaki Ivanka Trump, 2 milyar dolarlık bir aile servetine sahip. Gençlik yıllarında profesyonel olarak mankenlik yapan Ivanka, şu sıralar aile şirketlerinde yöneticilik yapıyor. Kendi ismini taşıyan ayakkabı ve çanta koleksiyonları da hazırlayan Ivanka, bir yandan da mücevher işine el attı.

PRENSES MADELEINE

Asiller dünyasının en güzel kadınlarından biri İsveç Prensesi Madeleine... Prenses, neredeyse tüm zamanını hayır çalışmalarına ayırıyor. Madeleine, kusursuz fiziğiyle de mankenlere taş çıkartıyor.

CHARLOTTE CASIRAGHI

Soylu, güzel ve zengin... Güzelliğini anneannesi Grace Kelly'den alan Charlotte Casiraghi, Monaco Prensesi Caroline'in kızı. Sosyetik güzel, Above isimli moda dergisinde editörlük yapıyor.

AMANDA HEARST

Amerika'nın medya devlerinden William Randolph Hearst'ün torunu olan Amanda Hearts'ün aile serveti 1.5 milyar dolar. 90-60-90'lık vücut ölçüleri Hearts'e gençlik yıllarında podyumların kapılarını açtı. Kendi ismini taşıyan bir butik zinciri kuran Hearst, bir yandan da tasarımcı kimliğiyle konuşuluyor.

JOANNA KRUPA

İş adamı Steven Krupa'nın kızı olan Joanna Krupa, 800 milyon dolarlık bir aile servetine sahip. Defalarca dünyanın en seksi mankeni seçilen 1979 doğumlu Krupa, 'Victoria's Secret' markasının da meleklerinden biri.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Kadın Aileden Zengin Kızlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement