Ayakkabı Tutkunları Bu Siteye 'Bayılacak'! - Son Dakika
Kadın

Ayakkabı Tutkunları Bu Siteye 'Bayılacak'!

Ayakkabı Tutkunları Bu Siteye \'Bayılacak\'!

Birbirinden kaliteli markalar, tasarımcılar sanki adeta bu sitede buluşmaya karar vermişler. Shoescribe.com, online ayakkabı alışverişinde tabuları yıkmaya hazır...

07.03.2012 17:00

Dünyaca ünlü moda ve tasarım markalarını bir araya getiren YOOX Group, ayakkabı severleri sevindirecek yepyeni ve etkileyici bir internet satış sitesine imza attı. Shoescribe.com, 7 Mart 2012 çarşamba günü itibarı ile espadril, bot, topuklu, sandalet, spor da dahil olmak üzere çeşit çeşit ve 'fark yaratan' ayakkabı markalarının satışına online olarak başlıyor. 12 yıllık e-ticaret tecrübesini bu yepyeni internet sitesinde ayakkabı tutkunlarına aktarmaya başlayan OXXO'nun satış için anlaşmalı olduğu marka ve tasarımcılar arasında Acne, Alexander Wang, Giambattista Valli, Marc Jacobs, Marni, Opening Ceremony, Proenza Schouler ve Sergio Rossi gibi isimleri görüyoruz. Toplamda 100'ün üzerinde marka var.

Shoescriber.com adresine yıllık üyelik ile abone olabiliyorsunuz. Sitede ücretsiz ayakkabı tamiratı, ayakkabı bakım kiti, ücretsiz kargo seçenekleri ve doğum gününüze özel hediyeler gibi ayrıcalıklı bir hizmet anlayışı hakim. Sitede ayrıca moda dünyası ve son trendlerle ilgili editoryal bilgileri de güncel olarak takip edebileceksiniz. Ayrıca site, her gün belli başlı bazı marka ve ürünleri site takipçilerine ilham vermesi için, Star kategorisinde gözler önüne seriyor.

Hayalinizdeki ayakkabıyı Shoescriber.com'da bulmanız mümkün gibi... Siteyi incelemek isterseniz;

http://www.shoescribe.com

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Ayakkabı Tutkunları Bu Siteye 'Bayılacak'! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement