Bu Ürünlerle Yaza Muhteşem Bir Giriş Yapın! - Son Dakika
Kadın

Bu Ürünlerle Yaza Muhteşem Bir Giriş Yapın!

Bu Ürünlerle Yaza Muhteşem Bir Giriş Yapın!

Güzellik editörümüzün sizin için seçtiği ürünlerle çok daha bakımlı ve güzel görünmeniz mümkün.

25.05.2012 15:00  Güncelleme: 15:02

Sally Hansen - Dolgun dudaklar için dudak dolgunlaştırıcı ruj

Çoğumuz dudaklarının daha dolgun görünmesini ister. Sally Hansen'ın C vitamini içeren dudak dolgunlaştırıcı ruju ile daha dolgun dudaklara dakikalar içinde kavuşabilirsiniz. Düzenli kullanımda artan etkisiyle dudakları daha dolgun gösterirken,kolajen üretimine katkıda bulunduğu için dudak çevresindeki ince çizgilerin de azalmasına yardımcı oluyor. Bir taşla iki kuş vurmak gibi !

Sally Hansen - Safir tırnak törpüsü

Tırnaklara uygun şekli vermek için çoğu zaman profesyonellerden, manikür-pedikürcülerden yardım alırız. Sally Hansen'ın çıkardığı yeni ergonomik safir tırnak törpüsü ile tırnaklara şekil vermek artık çok rahat. çift işlevli yapısı sayesinde kavisli iç tarafıyla tırnakları kısaltıyor, dış tarafıyla tırnak uçlarını pürüzsüzleştirip şekillendiriyorsunuz. özellikle tatilde, yazlıklarda makyaj çantasının demirbaş elemenlarından olacağa benziyor !

Max Factor- False Lash Effect 24 Maskara

Max Factor'dan yeni 'False Lash Effect 24' maskara ile 24 saat dağılmayan, ovalamaya ve suya dayananan, ayrık duran kirpiklere sahip olabilrsiniz. özel formülü ile her bir kirpiği kökten uca kadar sarıyor, büyük fırçası kirpik üzerinde kayıyor ve 24 saate kadar dayanıyor.

Max Factor'un Global Kreatif Direktörü Pat McGrath, False Lash Effect 24 ile ilgili olarak ; maskaranın kirpiklerin görünümü baştan sona değiştirecek kadar önemli olduğunu ve bir maskarada uzun süre dayanıklılığın çok önemli olduğunu vurguluyor. Biz de artık daha büyük, belirgin ve uzun süre dayanan kirpiklere nasıl sahip olacağımızı artık biliyoruz..

Triderma - Ayak bakım kremi

Triderma Amerika'da 20 yılı aşkın süredir piyasada bulunan bir ürün. Amacı ; pullanma, yanma, kaşıntı, batma, kızarıklık gibi toplumun %90'nın, en az birinden şikayetçi olduğu cilt sorunlarına yan etkiler olmaksızın çözüm üretmek. ürünlerine kısaca bir göz atalım :

Itch-E Skin Relief

Ciltte oluşmuş kızarıklık, yanma, kaşıntı hissini azaltmaya yardımcı oluyor. İçeriği, A,B, E vitaminleri ve üre'den oluşuyor. çocuklar ve hassas ciltler için ideal.

Scaly Skin Relief Cream

Kuruluk, pullanma, kalınlaşma sorunu yaşayan ciltlere öneriliyor. İçerdiği salisilik asit ile ölü deri hücrelerinin ciltten atılmasını sağlıyor. A, B, E vitaminleri ile cilde ekstra koruma sağlıyor.

Intensive Skin Repair Cream

Güneş yanığı, kozmetik uygulamalar, çizilmeler ve tahrişleri rahatlatmaya yardımcı oluyor. Kaşıntı, yanma ve batma hislerini, içeriğindeki saf organik aloe ve çinko ve yulaf proteinleri azaltıyor.

Dry Skin Defense Cream

Aşırı nem kaybına uğramış ciltler için öneriliyor. Cilde gerekli nemi sağlıyor, koruyucu bariyerini güçlendiriyor. Doğal meyankökü özü ve vitaminlerle cildi onarıyor ve rahatlatıyor.

Dry Foot Repair Cream

Ekstra yoğun nemlendiricilerle aşırı kuru, çatlamış ayakları nemlendiriyor. İçerdiği laktik asit ile ayak çatlaklarını azaltıyor. Yağsız olan ürün, ayaktaki kaşıntıyı da alıyor.

Spot & Wrinkle Erasing Cream

Kahverengi lekeler, yaşlılık lekeleri, ince çizgiler ve kırışıklıların görünümünü azaltıyor. İçerdiği antioksidanlar, yosun ve bitkiseller ile cildi aydınlatıyor.

Refina Pore Anti Aging Serum

Yaşlanma ile değişiklik gösteren yağ aktivitesi ve cilt pürüzlerini dengeliyor. Ciltten aşırı yağ emerek, gözeneklerin temizlenmesini ve dengelenmesini sağlıyor. Tüm cilt tipleri için uygun bir ürün.

Triderma ürünleri yetkili eczanelerde satılıyor.

Pastel'den parfümlü oje: sür, kurut ve kokla

Pastel Türkiye'de ilk kez üretilen 'parfümlü oje'yi çıkardı ..Göz alıcı renklerden oluşan koleksiyon, aynı zamanda nefis de kokuyor. İki kat sürdükten sonra bir süre kurumasını bekleyin ve ; portakal, hindistan cevizi, nane, ananas, çikolata-kahve, greyfurt esanslarından hangisini seçtiyseniz, yayılan kokusunun keyfini çıkarmaya başlayın!

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bu Ürünlerle Yaza Muhteşem Bir Giriş Yapın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement