Efes Selçuklu Kadınlara Yönelik 'Biz Bize' Gezileri Başlıyor - Son Dakika
Kadın

Efes Selçuklu Kadınlara Yönelik 'Biz Bize' Gezileri Başlıyor

Efes Selçuklu Kadınlara Yönelik \'Biz Bize\' Gezileri Başlıyor

Efes Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 'Biz Bize' gezi etkinliği, kadınların yaşamlarında olumlu değişiklikler yaratmayı, sosyal hayata katılımlarını artırmayı ve toplumsal cinsiyet eşitliğine katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Gezi etkinliği 8 Ağustos'ta Tire ile başlayacak ve Efes Selçuklu kadınlar, Tire'de Salı Pazarı başta olmak üzere birçok tarihi ve turistik rotayı tanıma fırsatına sahip olacaklar. Geziye katılım kontenjanla sınırlı olup başvuruların Efes Selçuk'ta ikamet eden 18 yaş üstü kadınlar tarafından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne şahsen yapılması gerekmektedir.

03.08.2023 12:58

Efes Selçuklu kadınlara yönelik "Biz Bize" gezileri başlıyor. Efes Selçuk'ta yaşayan kadınların ilk durağı 8 Ağustos Salı günü Tire olacak. Tire'ye düzenlenecek geziye katılmak isteyen kadınlar için son başvuru günü 4 Ağustos Cuma olarak belirlendi.

Efes Selçuk Belediyesi tarafından kentte yaşayan kadınların yaşamlarında olumlu değişiklikler yaratmak, sosyal hayata katılımlarını artırmak ve toplumsal cinsiyet eşitliğine katkı sağlamak amacıyla düzenlenecek gezi etkinliği 8 Ağustos'ta Tire ile başlıyor. Efes Selçuklu kadınlar Tire'de Salı Pazarı başta olmak üzere birçok tarihi ve turistik rotayı tanıma fırsatına erişecek.

Geziye katılım belirlenen kontenjanla sınırlı olup başvuruların Efes Selçuk'ta ikamet eden 18 yaş üstü kadınlar tarafından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne şahsen yapılması gerektiği belirtildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kadın Efes Selçuklu Kadınlara Yönelik 'Biz Bize' Gezileri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement