İzmit Belediyesi Yılbaşı İyilik Pazarı'na hazırlanıyor - Son Dakika
Kadın

İzmit Belediyesi Yılbaşı İyilik Pazarı'na hazırlanıyor

İzmit Belediyesi Yılbaşı İyilik Pazarı\'na hazırlanıyor

İzmit Belediyesi, kadınların el emeklerini değerlendirmelerine ve aile bütçelerine katkı sunmalarını desteklemek amacıyla Yılbaşı İyilik Pazarı düzenleyecek. Kadınların ürettikleri ürünleri alıcılara ulaştırabilecekleri farklı satış kanalları sunacak olan belediye, 16-30 Aralık tarihleri arasında ilçenin farklı noktalarında Yılbaşı stantları kuracak. Üreticiler, ürün görselleri ile İZGİM'e başvuru yapabilecek ve tüm kadın girişimcileri stantlarda yer almaya davet edildi.

18.11.2023 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınların el emeklerini değerlendirmelerine ve aile bütçelerine katkı sunmalarına destek veren İzmit Belediyesi, Yılbaşı İyilik Pazarı hazırlıklarına başladı.

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, kadınların el emeklerini değerlendirmeleri amacıyla bu yıl da Yılbaşı İyilik Pazarı açacak. Kendi imkanları ile üretim yapan kadınların ürettikleri ürünleri alıcılara ulaştırabilecek farklı satış kanalları sunan İzmit Belediyesi 16-30 Aralık tarihleri arasında ilçesinin farklı noktalarında Yılbaşı stantları kuracak. Yılbaşı İyilik Pazarı'nda yer almak isteyen üreticiler ürün görselleri ile İZGİM'e ulaşarak başvuru yapabilecek. Kadınlar arasındaki dayanışma ve üretimi ağını güçlendirmeyi de hedefleyen İzmit Belediyesi, tüm kadın girişimcileri stantlarda yer almaya davet etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Kadın İzmit Belediyesi Yılbaşı İyilik Pazarı'na hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement