Kadınları En Çok Ne Mutlu Ediyor? - Son Dakika
Kadın

Kadınları En Çok Ne Mutlu Ediyor?

Kadınları En Çok Ne Mutlu Ediyor?

Reebok'un yaptığı bir araştırmaya göre kadınların kalbinde yatan ve onları en çok mutlu eden şey belirlendi.

11.02.2012 09:03  Güncelleme: 08:32

Spor giyim markası Reebok'ın, geçtiğimiz ay, üç bini aşkın Avrupalı kadın arasında yaptırdığı 'memnuniyet anketi' şaşırtıcı sonuçlar ortaya koydu. Kadınların memnuniyet seviyelerini ve bu seviyeyi etkileyen faktörleri inceleyen ankete; İngiltere, Almanya, İtalya gibi çeşitli ülkelerden 18-39 yaş arası kadınlar katıldı. Yapılan anket; iyi bir cinsel yaşamın, sağlıklı ve fit olmanın kadınların kalbinde yatan ve onları en çok tatmin eden şeyler olduğunu ortaya çıkardı.

Mücevher Değil Çiçek

Anket sonuçlarına göre, kadınların pahalı mücevherler almak ve sosyetik partilere gitmektense; müzik dinlemek, temiz bir eve sahip olmak, çiçek almak, düşünmeden para harcayabilmek gibi basit şeylerden daha fazla keyif aldıklarını gösterdi.

Dış görünüş ile ilgili sorular ise, Avrupalı kadınların yüzde 83'ünün, fit ve güzel bir vücudun önemli olduğu düşüncesinde birleştiklerini ortaya çıkardı.

Araştırmaya katılan kadınların çoğu, büyük kalçalar yerine küçük kalçayı tercih ettiklerini; büyük ve seksi göğüslere sahip olmaktansa düz bir karın sahibi olmayı tercih ettiklerini söylüyor.

Yürüyüş İlgi Görüyor

Ayrıca yürüyüş yapmak; yüzmek, koşmak, dans etmek hatta spor salonlarında fitness yapmaktan daha çok ilgi görüyor.

Hayatta küçük detaylar gibi görünen; 'arkadaşlarla keyifli vakit geçirmek' yüzde 74 oranında memnuniyet getirirken; temiz çarşaflı bir yatakta uyumak ise yüzde 65 oranında tatmin sağlıyor!

Yıldızlar Destek Veriyor

Reebok 'Memnuniyet Anketi'ni ve markanın başlattığı kampanyayı destekleyenler arasında, ünlü sinema oyuncusu Eva Mendes ile süper model Helena Christensen de var. İki ünlü güzel; kampanya kapsamında ünlü fotoğrafçı Rankin'in çektiği resimler ve kısa filmlerle de tüm süreçte yer alıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Kadın Kadınları En Çok Ne Mutlu Ediyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement